Jandarma Tahmil Tahliye Memuru Ne İş Yapar? İşte Şartlar

Jandarma Genel Komutanlığı bünyesine lise mezunları arasından tahmil tahliye memuru alınacak. Peki tahmil tahliye memuru nedir? Ne iş yapar?

Jandarma Tahmil Tahliye Memuru Ne İş Yapar? İşte Şartlar

Tahmil Tahliye memuru ne iş yapar?

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından bir duyuru yayımlandı ve en az lise mezunu adaylar arasından memur alımı yapılacağına yer verildi. Sivil memur olarak yapılacak personel alımında adaylar farklı kadrolarda istihdam edilecek. İlan için başvuruların 28 Aralık günü başlayacağı açıklanırken adaylar, lise mezunlarından yapılacak tahmil tahliye memuru kadrosunun ne iş yaptığını araştırmaya başladı.

KAÇ MEMUR ALINACAK

Jandarma'ya 1 tahmil tahliye memuru alınacak. Lise veya Dengi Ortaöğretim Kurumlarının Herhangi Bir Alanından Mezun Olan adaylardan yapılacak alımda 2020 KPSS KPSSP94 (En Az 60 Puan) şartı aranacak. Siz kaç puanla ilana başvuru yapacaksınız? Aşağıdaki yorum kısmından yazarak diğer adaylarla bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

TAHMİL TAHLİYE MEMURU NEDİR? NE İŞ YAPAR?

Tahmil kelime anlamı olarak yükleme demektir. Tahmil tahliye memurları ise jandarmaya gelen eşyaların yüklenmesi ve yerleştirilmeleri stoklanması, sayımı görevlerinde istihdam edilecek. İlana sadece erkek adaylar başvuru yapabilecek.

Bilgi alış verişi için TIKLAYIN