İstanbul Üniversitesi KPSS Şartsız 111 Öğretim Üyesi Alımı Yapacak!

İstanbul Üniversitesi farklı kontenjanlarda olmak üzere 111 kişilik kadro ile Öğretim Üyesi alım ilanı yayımladı. Üniversite birimlerinde görevlendirilmek üzere farklı kadrolarda Öğretim Üyeleri alınacak.Ayrıca Üniversite başvuran adaylardan KPSS şartı talep edilmeyecektir.

İstanbul Üniversitesi KPSS Şartsız 111 Öğretim Üyesi Alımı Yapacak!

Üniversite bünyesine gerçekleşecek Öğretim Üyesi alımın da  111 kişilik boş kadro ile Profesör, Doçent ve Öğretim üyesi kadrosunda  alım gerçekleştirilecek.

Başvurular Başladı!
Üniversite Öğretim üyesi alımı başvurusu için yayım tarihi olan 10 mayıs 2022 tarihi ile başvurular başlamış olup en geç 24 Mayıs 2022 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir.Başvurular aşağıda verilen evraklarla yapılacaktır.
Başvuru İçin Gerekli Evraklar
1. Kadroya Başvuru Dilekçesi,

2. Profesör ve Doçent Kadrolarına Başvuru Formu,

3. T.C. Nüfus Cüzdanı / T.C. Kimlik Kartı fotokopisi,

4. Yayın Listesi ve Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Formatlı Özgeçmiş,
5. Lisans ve Lisansüstü Diplomaları, Doçentlik Belgesi, Uzmanlık Belgesi, Yabancı Dil Belgesi,

6. Adli Sicil Kaydı Belgesi,

7. Askerlik Durum Belgesi,

8. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Hizmet Takip Programından (HİTAP) alınan Hizmet Belgesi (Halen bir kamu kurumunda çalışmakta olanlar ile ayrılmış olanlar),

9. Sertifika, yeterlilik belgesi, iş deneyimi ve/veya yurtdışı deneyimine ilişkin belge ve benzeri diğer belgeler (ilan edilen kadroya bağlı),
10. Son 6 ay içinde çekilmiş 1 adet biyometrik fotoğraf,
11. Aday Akademik Değerlendirme Formu (Üniversitemizin Akademik Yükseltilme ve Atama Kriterleri’ne göre, adayın bilimsel yayınlarının puanlandırılmış tablosu)

12. Başlıca Araştırma Eseri (Profesör kadrosuna başvuran adaylar için geçerlidir. A4 boyutlu 1 takım çıktı halinde teslim edilecektir.)

BAŞVURU KILAVUZU