İş Bankası Market Alışverişlerine 500 TL İndirim Kampanyası Başlattı!

İş Bankası'nın yeni kampanyasıyla market alışverişlerinizde büyük indirimler sizi bekliyor. Ayda 500 TL, toplamda 1000 TL indirim fırsatını kaçırmayın! İşCep mobil uygulaması üzerinden başvurunuzu yaparak avantajlardan yararlanabilirsiniz. Kampanya detaylarına göz atın, tasarruflarınızı artırın!

İş Bankası Market Alışverişlerine 500 TL İndirim Kampanyası Başlattı!

İş Bankası, müşterilerine sağladığı yeni kampanya ile market harcamalarında büyük avantajlar sunuyor. Artık market alışverişleri, hane giderlerinin en yüksek kalemi haline gelmiş durumda. Özellikle büyük aileler, bu harcamaları karşılamakta zorlanabiliyor ve kısıtlamalara gitmek durumunda kalabiliyorlar. İşte bu noktada İş Bankası devreye giriyor ve müşterilerine indirimli alışveriş imkanı sağlıyor.

alisveris.jpg

İş Bankası, yeni müşterilerini çekmek ve mevcut müşterilerine daha iyi hizmet sunmak amacıyla özel kampanyalar düzenliyor. Mobil bankacılık üzerinden İş Bankası müşterisi olan kişilere yönelik başlatılan bu kampanya sayesinde market harcamalarında 1000 TL'ye varan indirim fırsatı sunuluyor. Ayrıca müşterilere birçok ayrıcalık ve puan kazanma imkanı da sunuluyor. Bu nedenle vatandaşlar, kampanyaya katılmak için nasıl başvuracaklarını merak ediyorlar.

Ayda 500 TL, Toplamda 1000 TL İndirim!

İş Bankası'nın kampanyasına katılmak için İşCep mobil uygulamasındaki "Müşteri Olmak İstiyorum" özelliğini kullanarak İş Bankası müşterisi olmanız gerekiyor. Kampanya kapsamında, 31 Temmuz 2023 tarihine kadar kredi kartınızla gerçekleştireceğiniz market harcamalarında ayda 500 TL'ye kadar %50 oranında indirim kazanma fırsatı sunuluyor. Toplamda ise 1000 TL'ye kadar indirim kazanabilme imkanı bulunuyor. Ayrıca kampanya kapsamında birçok ayrıcalıktan da yararlanabilirsiniz.

isbankasii.jpg

Kampanya Detayları Paylaşıldı

Kampanya detaylarına göre, 30 Haziran 2023 tarihine kadar İşCep uygulaması üzerinden "Müşteri Olmak İstiyorum" seçeneğiyle İş Bankası müşterisi olup kredi kartı başvurusu yapan müşteriler, market harcamalarında ayda 500 TL'ye kadar %50 oranında indirim avantajından yararlanabilecekler. Kampanyaya dahil olan kartlar ise İş Bankası Bireysel Maximum, Maximiles, Maximiles Black, Privia Black, Privia ve Maximum Gençlik özellikli kredi kartları olarak belirlenmiştir.

İş Bankası'nın bu kampanyasıyla müşteriler, market harcamalarında büyük bir indirim elde edebilecekleri gibi birçok ayrıcalıktan da faydalanabilecekler. 31 Temmuz 2023 tarihine kadar İş Bankası müşterisi olmanız ve kredi kartınızı kullanmanız durumunda market alışverişlerinizde büyük tasarruflar sağlama fırsatı yakalayabilirsiniz.