Hakkında 10 Ay Hapis Cezası Olan Kişi Polisin Ayağını Kırdı

Denizli'den son dakika haberi geldi. Edinilen bilgilere göre hakkında 10 ay hapis cezası olan kişi, polisin ayağını kırıp kaçmaya çalıştı.

Hakkında 10 Ay Hapis Cezası Olan Kişi Polisin Ayağını Kırdı

Denizli'de feci olay: Hakkında tutuklama kararı olan kişi polisin ayağını kırdı. 

Denizli’nin Pamukkale ilçesi Zeytinköy Mahallesi ’nden son dakika haberi geldi. Edinilen bilgilere göre 10 ay kesinleşmiş hapis cezası olan bir kişi polisten kaçmaya çalıştı.

Arkadaşıyla bir aparta giden ve burada kayıt yaptıtan kişinin adı , kimlik bildirim sistemine düştü. İhbar olarak düşen olay sonrası bölgeye hemen polis ekipleri gönderildi.

Bölgeye gelen polis , Bilal A. isimli kişiyi yakalamak istedi. Polisi gören Bilal A ise hemen bölgeden kaçmaya çalıştı. 

POLİSE SALDIRDI AYAĞINI KIRDI

Polisin dur ihtarına uymayan kişi kaçmaya çalıştı. Kendisini yakalayan polise saldıran Bilal A , onun ayağını kırdı.

ACILAR İÇİNDE KALDI

Ayak bileği kırılan polis memuru acılar içinde kalırken polis memuru Kazım Ö. , acı içindeyken tabancasını çekti ve saldırgana tek el ateş açtı. Bilal A. isimli kişi bileğindne curuldu. Kaçmaya çalışan saldırgan uzaklaşamadan yakalandı. 

BÖLGEYE POLİS SEVK EDİLDİ

Şahsın üst aramasını yaptığı sırada üzerinden çıkan ekmek bıçağı dikkatlerden kaçmadı. Yaralı olan polis memuru Kazım Ö. ve polis memurunun ayağını kıran Bilal A. Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Durumlarının ise iyi olduğu öğrenildi.

7 AYRI SUÇ KAYDI VAR

Polis memurunun ‘dur’ ihtarına uymayarak kaçan ve sonrasında polisin ayak bileğini kırarak kaçmaya çalışan Bilal A.’nın suç kaydı ise dikkat çekti. 7 ayrı dosyadan suç kaydı bulunan Bilal A.’nın 5 hırsızlık, 2 kasten yaralama suçlarından kaydı olduğu öğrenildi

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA