Güvenlik Görevlileri Dikkat: Tek Tip Kıyafete Geçiliyor Ocak 2020

Güvenlik görevlilerini ilgilendiren son dakika açıklaması Güvenlik İş Sendikası 'ndan geldi. Güvenlik-İş Sendikası Genel Başkanı Ömer ÇAĞIRICI yaptığı açıklamada tek tip kıyafet uygulaması için tarih verdi.

Güvenlik Görevlileri Dikkat: Tek Tip Kıyafete Geçiliyor Ocak 2020

Güvenlik görevlilerine tek tip kıyafet.

Güvenlik İş Sendikası tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada , kamuda çalışan güvenlik görevlisi personellerinin tek tip kıyafete geçmesi için Süleyman Soylu ile bir görüşme yapıldığı bildirildi.

Güvenlik-İş Sendikası Genel Başkanı Ömer ÇAĞIRICI, BBP Genel Başkanı-Ankara Milletvekili Mustafa DESTİCİ ve Alperen Ocakları Vakfı Genel Başkanı Av. Samet BAĞCI ile birlikte İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman SOYLU’yu makamında ziyaret etti. 

Ziyaret sırasında güvenlik görevlilerini nyaşadığı mağduriyetler Bakana iletildi. Kamu'da tek tip kıyafet konusunda ve özel güvenlik görevlilerinin sorunları ve talepleri noktasında olumlu ve verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini açıklayan Çağırıcı, "İçişleri Bakanlığımız Ocak ayı içersinde gerekli tanıtımı ve açıklamayı yapacak diyerek,özel güvenlik görevlilerine yönelik olumlu bir çalışmanın daha hayata geçmesinde katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum , özel güvenlik görevlilerinin çalışma hayatında karşılaştıkları önemli bir konuyu da Sayın Bakanımıza arz ettik, gerekli çalışma için talimatını verdi, yakın zamanda olumlu sonuç alacağız" ifadelerini kullandı.

Ocak ayında kamuda tek tip kıyafet düzenlemesi açıklanacak.

Peki sizce tek tip kıyafet nasıl olmalı ? Hangi renk olmalı? Taleplerinizi aşağıdaki yorum kısmına yazabilirsiniz.

AÇIKLAMA GELİR GELMEZ HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN