GSB Kura Sonucu ve KPSS Sıralamasına Göre Evrak Teslimi

Gençlik ve Spor Bakanlığı kadrolu işçi alımı kura sonuçları açıklandı. Kura sonucuna ve KPSS puan sıralamasına göre adayların teslim edeceği evraklar ve evrak teslim yeri yazımızda.

GSB Kura Sonucu ve KPSS Sıralamasına Göre Evrak Teslimi

Gençlik ve Spor Bakanlığı kadrolu işçi alımı evrak teslimi.

GSB , geçtiğimiz ay yayımladığı ilanında en az ilkokul mezunu adaylar arasından işçi alımı yapacağını duyurdu. Başvuruların sona ermesinin ardından kura çekimi geçtiğimiz 27 Şubat günü yapıldı. 

Kura çekimi sonucu ise geçtiğimiz gün gece saatlerinde erişime açıldı. Kura çekimi sonuçlarının açıklanmasının ardından adı çıkan adaylar, belirtilen evrakları belirtilen adreslere teslim edecek.

Spor Bakanlığı tarafından yayımlanan duyuru şu şekilde;

Bakanlığımıza bağlı il müdürlüklerinde (ilçeler dahil) çalıştırılmak üzere 4857 sayılı İş Kanunu, 09/08/2009 tarihli ve 27314 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik ve 19/09/2009 tarihli ve 27354 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralananların İşçi Olarak Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri gereğince Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla 11-15 Şubat 2019 tarihleri arasında açık iş ilanlarına adaylar tarafından başvuru işlemleri tamamlanmış olup 27 Şubat 2019 tarihinde de kura çekimi yapılmıştır.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından gönderilen ve noter huzurunda çekilen kura sonuçları ekte yer almakta olup kura çekimi sonucu sözlü sınava girmeye hak kazanan asıl adaylar 15 Mart 2019 tarihine kadar başvuru yaptıkları meslek koluna ilişkin aşağıda belirtilen belgeleri Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerine teslim etmeleri gerekmektedir.

EVRAKLAR ŞU ŞEKİLDE;

EVRAK TESLİM YERİ

Sözlü mülakata girmeye hak kazanan adaylar yukarıdaki evrakları 15 Mart tarihine kadar başvuru yaptıkları Spor İl Müdürlüğüne teslim edecek.

Kura sonuç sayfası için tıklayın

YENİ İŞÇİ ALIMLARINDAN BİLDİRİMLE HABRDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

Android için >>>TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN