Gözlükleri Kaybolan Komiser Yardımcısı, 21 Yıllık Polis Memurunun Evini Arattı: Buna Dayanamayan Polis İntihar Etti

Bir komiser yardımcısının gözlükleri kaybolduktan sonra olay ile ilgili soruşturma başlattı ve 21 yıllık polis memurunun evini arattı. Buna dayanamayan polis memuru intihar etti.

Gözlükleri Kaybolan Komiser Yardımcısı, 21 Yıllık Polis Memurunun Evini Arattı: Buna Dayanamayan Polis İntihar Etti

Komiser yardımcısı, gözlüğü çalınınca soruşturma başlattı. Bir polis memuru intihar etti.

İzmir Çeşme'de meydana gelen olayda bir komisr yardımcısı, güneş gözlüğünün çalınması iddiası ile soruşturma başlattı ve 21 yıllık polis memuru 46 yaşındaki İsmail Zeybek'in ifadesini aldırdı. İfade alınması sonrası evinde de arama yapılan Zeybek, buna dayanamadı ve intihar etti. 

H.Ö.Y. isimli komisre yardımıcıs, kendisinin güneş gözlüğünün polis merkezinde kaybolduğunu söyleyerek güvenlik kameralarını inceledi. İnceleme sonrası bu komiser yardımcısı, 21 yıllık polis memuru İsmail Zeybek'in gözlüğünü çaldığını söyledi. Bunun üzerine savcılık , olayı jandarma komutanlığına devretti ve polis merkezindeki polislerin ifadesi alındı. 

Daha sonra İsmail Zeybek'in evinde arama yapıldı. Konu ile ilgili araştırma devam ederken Zeybek'in dün gece başına silah dayadığı ve tabancayı ateşleyerek yaşamına son verdiği öğrenildi. 

GÖZLÜK DÜŞMÜŞ YA DA SAMİMİ ARKADAŞLARI TARAFINDAN ALINMIŞ OLABİLİR

Öte yandan, soruşturma kapsamında konunun sıralı amirlere bildirildiği, sıralı amirler tarafından söz konusu gözlüğün düşmüş, hata sonucu komiser yardımcısının samimi olduğu arkadaşları tarafından alınmış olabileceği bildirilirken olayla ilgili inceleme devam ediyor.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA