Giresun'da Öğretmenlere Rekor Promosyon: Kişi Başı 84.500 TL Ödenecek!
Giresun'un Piraziz ilçesinde görev yapan öğretmenler için rekor bir maaş promosyon anlaşmasına imza atıldı. Piraziz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Halkbank arasında yapılan anlaşma ile 304 personele kişi başı 84.500 TL promosyon ödemesi yapılacak. Bu rakam, Giresun'da bugüne kadar verilen en yüksek promosyon tutarı olarak kayıtlara geçti.
Giresun'daki eğitim camiası için sevindirici bir gelişme yaşandı. Piraziz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, bünyesindeki personelin maaş ödemeleri için bankalarla yürüttüğü promosyon görüşmelerini rekor bir anlaşmayla sonuçlandırdı.
Piraziz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görev yapan 304 öğretmeni ve diğer personeli kapsayan maaş promosyon anlaşması, Bulancak Halkbankası şubesi ile imzalandı. Yapılan anlaşma neticesinde, her bir personele tek seferde ve peşin olarak 84.500 TL promosyon ödemesi yapılması kararlaştırıldı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Aydın ve Bulancak Halkbank Şube Müdürü Arzu Topal'ın katılımıyla düzenlenen törende imzalar atıldı. Yetkililer, 84.500 TL'lik bu tutarın Giresun'da bir kamu kurumunda bugüne kadar elde edilen en yüksek promosyon rakamı olduğunu belirterek, anlaşmanın tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diledi.