Genelkurmay Başkanlığı'na Sözleşmeli Personel Alımı için Sınav 12 Haziran'da Yapılacak

Milli Savunma Bakanlığı Genelkurmay Başkanlığı Karargahında istihdam edilecek personelin belirlenmesi için gerçekleştirecek sözlü sınava sayılı gün kaldı.

Genelkurmay Başkanlığı'na Sözleşmeli Personel Alımı için Sınav 12 Haziran'da Yapılacak

Genelkurmay Başkanlığı'na Sözleşmeli Personel Alımı için Sınav 12 Haziran'da Yapılacak

Milli Savunma Bakanlığı Genelkurmay Başkanlığı Karargahında istihdam edilecek personelin belirlenmesi için gerçekleştirecek sözlü sınava sayılı gün kaldı. Daha önce MSB'nin Personel Temin sayfası üzerinden başvuruları kabul edilen adaylar ilan edilmiş ve sınavlara katılacak adayların listesi ilgili sitede yayımlanmıştı. 51 sözleşmeli personel kadrosu için 12-14 Haziran 2019 tarihlerinde sözlü sınav uygulanacak. Adayların kendilerine belirtilen tarih ve saatlerde MEBS Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı'nda hazır bulunmaları gerekiyor. MSB'den konuya dair yapılan duyuruda aşağıdaki ifadelerin yer aldığı görüldü : 

1. Genelkurmay Başkanlığı Karargâhında istihdam edilmek üzere ilana çıkılan 51 Sözleşmeli Personel kadrosu için 12 - 14 Haziran 2019 tarihlerinde sözlü sınav yapılacaktır.

2. Başvurusu kabul edilen adaylardan, alım yapılacak her unvan için kontenjanın 10 katı kadar aday KPSSP03 puan türüne göre sıralanarak taban puanlar belirlenmiştir. Son sıradaki adayla eşit puan alan adaylar da sınava çağrılmıştır.

3. Alım yapılacak unvanlara ait taban puanlar tabloda belirtilmiştir;

4. Adaylar, sorgulama sayfasında belirtilen tarih ve saatte MEBS Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı MAMAK/ANKARA adresinde hazır bulunacaklardır.

5. Belirtilen tarihte sınav merkezinde bulunmayan adaylar sınav haklarını kaybedeceklerdir.

6. Adaylar sınava gelirken Başvuru Kılavuzunda belirtilen belgeleri getireceklerdir. Başvuru kılavuzuna ulaşmak için tıklayınız.

7. Adayların sınava gelirken belgelerinin aslı ile birlikte fotokopilerini de getirmeleri gerekmektedir. Ancak getirilen belgelerin asılları teslim edilmeyecek, adayın kendisinde kalacaktır.

8. Cep telefonu ile sınav merkezine giriş kabul edilmeyecektir.

9. Adayların başvuru şartlarını taşımadıkları anlaşıldığında veya evraklarının eksik/yanlış olduğu tespit edildiğinde, temin sürecinin hangi aşamasında olursa olsun işlemleri sonlandırılacaktır.

10. Mülakata gelmeden önce ilgili açıklamaları ve başvuru kılavuzunu tekrar okuyunuz ve çağrıldığınız tarihi mutlaka bir kez daha kontrol ediniz.

11. Bu duyuru tebliğ niteliğinde olup adaylara ayrıca posta veya telefon ile sınav tarihi tebliğ edilmeyecektir.

12. Başvuru sonucunuzu görmek için tıklayınız....

Karşılaştığınız sorunlarla ilgili olarak öncelikle https://personeltemin.msb.gov.tr genel ağ (internet) adresine bakınız.

İlave sorularla ilgili irtibat numarası : 0 (312) 562 05 43

Belgegeçer (Faks) numarası : 0 (312) 319 43 67

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA