Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi'ne İŞKUR Üzerinden Lise Mezunlarından Kadrolu Kamu İşçisi Alımı Yapılacak!

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi'ne kadrolu kamu işçisi alımı için 10 Ağustos tarihi itibariyle başlayan başvuru işlemleri 14 Ağustos'ta sona erecek.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi'ne İŞKUR Üzerinden Lise Mezunlarından Kadrolu Kamu İşçisi Alımı Yapılacak!

Sürekli işçi alımına ilişkin resmi duyuruda başvuru yapacak adayların başvuru genel şartlarının yanı sıra başvuru özel şartlarını da dikkatle incelemesi gerektiğine yer verildi. Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörlüğü'nce yayımlanan duyuruda, kuruma güvenlik görevlisi ve temizlik görevlisi alımı yapılacağı, ilgili alım için başvuru yapacak adayların en az lise mezunu olması gerektiği belirtilirken, başvuru yapacak adayların 18 yaşını tamamlamış olması, herhangi bir suçtan hüküm giymemiş olması, askerlikle ilgili şartların yanı sıra diğer genel-özel şartları da yerine getirmesi gerektiği kaydedildi.

Kadrolu Kamu işçisi alımı için başvuruların İŞKUR üzerinden gerçekleşeceğine yer verilen resmi açıklamada, "Sürekli işçi kadrolarına ilişkin ilan, İŞ-KUR internet sitesi üzerinden yayımlanacaktır. Başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvurularını 10-14 Ağustos 2020 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu Erzincan İl Müdürlüğüne şahsen veya https://www.iskur.gov.tr/ adresinden yapmaları gerekmektedir. İlana ilişkin detaylar Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi internet sitesinde (www.ebyu.edu.tr ) ilan edilecektir. Bu duyuru, tebliğ mahiyetinde olup, adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır" denildi. Adaylar, başvuru sürecine ilişkin tüm bilgilendirmeye ebyu.edu.tr adresinden öğrenebilirler.