Elazığ'da Eğitimde Görev Değişikliği: Ağın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Fatih Mehmet Tanyıldız Atandı

Milli Eğitim Bakanlığı'ndaki (MEB) yönetici atamaları devam ediyor. Elazığ Baskil İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Mehmet Tanyıldız, Ağın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atandı. İşte atamanın detayları.

Elazığ'da Eğitimde Görev Değişikliği: Ağın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Fatih Mehmet Tanyıldız Atandı

Milli Eğitim Bakanlığı'nda (MEB) yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde başlayan idari kadro revizyonu sürüyor. Bu kapsamda Elazığ'da önemli bir görev değişikliği yaşandı. Baskil İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Fatih Mehmet Tanyıldız, Ağın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atandı.

Ülke genelinde eğitim kalitesini artırmak ve yönetim süreçlerini daha verimli hale getirmek amacıyla gerçekleştirilen atamalar, kamu hizmetinde sürekliliği sağlamayı hedefliyor. Bakanlığın bu doğrultudaki çalışmaları, farklı il ve ilçelerde devam ediyor.

Deneyimli eğitim yöneticisi Fatih Mehmet Tanyıldız'ın, yeni görev yeri olan Ağın ilçesinde eğitim faaliyetlerine önemli katkılar sunması ve bölgedeki başarıyı daha ileriye taşıması bekleniyor.