DPB Kapandı: Artık Kamu İş İlanları Bu Sayfada

Devlet Personel Başkanlığı resmi internet adresi üzerinden bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada DPB'nin kapandığına yer verildi.

DPB Kapandı: Artık Kamu İş İlanları Bu Sayfada

DPB sayfası kapandı. İlanlar artık bu sayfada.

Devlet Personel Başkanlığı tarafından bir açıklama yapıldı. DPB resmi internet adresi üzerinden yapılan açıklamada kamu ilanlarının yayımlandığı DPB resmi internet adresinin kapandığına yer verildi. 

TÜM KAMU İLANLARI BU ADRESTE

Tüm iş ilanları için aşağıdaki linke tıklayın.

Sadece İş haberlerinin olacağı (Bekçi, Memur, Uzman Çavuş, Polis, Subay Alımları, Özel Sektör iş fırsatları) yeni sayfaya katılım isteği göndermek için TIKLA

Bundan sonra kamu ilanları Çalışma Bakanlığı tarafından duyurulacak. İşte DPB duyurusu:

"T.C. AİLE, ÇALIŞMA VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI

Duyuru

E-Uygulama sistemi Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı “www.ailevecalisma.gov.tr” internet sayfasındaki “Hızlı Erişim” bölümünde yer alacaktır. E-Uygulama sistemine daha önce yetkilendirilmiş personel artık Bakanlığımızın https://kamueuygulama.ailevecalisma.gov.tr/ adresi üzerinden giriş yaparak işlemlerini gerçekleştirmeye devam edecektir.

Kamu Personeli Alım İlanları Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı internet sayfası üzerinden erişilen http://kamuilan.ailevecalisma.gov.tradresinde merkezi olarak yayımlanmaya devam edecektir.

“www.dpb.gov.tr” adresindeki içerikler süreç içerisinde www.ailevecalisma.gov.tr adresine taşınacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

TÜM MEMUR ALIMLARI TELEFONUNUZDA. MOBİL UYGULAMAMIZI AŞAĞIDAKİ LİNKLETDEN İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN