Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Müjdeledi! Yeni Mezunların Beklediği Düzenleme

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, gençlerin istihdamına yönelik yeni bir projeyi müjdeledi. Bakanlığa bağlı kuruluşlarda görevlendirilecek gençlerin %20'sinin yeni mezun olması şartını hayata geçirdiklerini söyleyen Kurum, konuyla ilgili detaylı bir bilgilendirmenin yer aldığı video paylaştı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Müjdeledi! Yeni Mezunların Beklediği Düzenleme

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Gençler hazır mısınız? İşte beklediğiniz haber! Genç istihdamına yönelik çalışmamızla, Bakanlığımıza bağlı kuruluşlarımızın projelerinde görev alacakların %2️0'sinin yeni mezun olması şartını getiriyoruz. Gençlerimizle çalışacak ve üreteceğiz." ifadelerini kullandı.

Yeni genelgenin tüm kuruluşlara gönderildiğini söyleyen kurum ayrıca şu ifadeleri kullandı: Sevgili gençler, 81 ilimize yaptığımız tüm ziyaretlerde hep sizlerle beraber olduk. Vakit buldukça sizlerle şehirlerimizde buluştuk, kampüslerde buluştuk. Bakanlık olarak, 81 ilimizde ve yurt dışında yürüttüğümüz binlerce projemiz var. Hepimiz istiyoruz ki, bu projelerimizde genç arkadaşlarımız da yeni mezun arkadaşlarımız da görev alsın, çalışsın. Ben de inşaat mühendisliğini bitirir bitirmez bir şantiyede çalışmaya başlamıştım. Şantiye yılları, bana çok büyük bir tecrübe olarak geri döndü. Hala en büyük heyecanım, başıma baretimi, sırtıma montumu, ayağıma çizmemi geçirmek. İnşallah, sizler de bu yolda yürüyeceksiniz. Bizler de sizin yolunuzu açıyoruz.