Çağrı Merkezi Hizmetleri Bölümü Mezunlarının Atama ve Kadro Talepleri

Çağrı Merkezi Hizmetleri Bölümü ön lisans mezunları, seslerinin duyulmasını ve atama ile kadro taleplerinin artık gerçekleşmesini istiyor.

Çağrı Merkezi Hizmetleri Bölümü Mezunlarının Atama ve Kadro Talepleri

Çağrı merkezi bölümü mezunları atama bekliyor.

Kamu kurum ve kuruluşları bünyesine sadece 3499 kodu ile atamaları yapılan Çağrı Merkezi Hizmetleri Bölümü mezunları, bu atamalarda da çok az alım olması nedeniyle işlerini yapamamakta, özel sektörde hak etmedikleri maaşları almakta ya da işsiz dolaşmaktadır. 

Kamubulteni.com 'a mesaj atana mezunların talepleri şu şekilde;

"“Çağrı Merkezi Hizmetleri Bölümü” mezunları olarak KPSS ile devlet kadrolarına yerleştirilmemiz sadece 3499 kodu altındaki 112 Acil Çağrı Merkez’ lerine yapılabilmektedir, yani bu bölümün mezun öğrencilerinin devlette kadrolu bir iş sahibi olabilmesi sadece bir atama ile gerçekleşmektedir.

Bununla birlikte bu kadroya 14 ayrı atanma şansına sahip “Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı” bölümünden mezun olan öğrenciler de müdahil olmaktadır. Haliyle “Çağrı Merkezi Hizmetleri” mezunu öğrencilerin KPSS ile sahip oldukları tek kadroya atanma şansları da oldukça azalmaktadır.

Bizler vardiyalı sistemde canla başla görevimizi icra etmek için eğitim aldık. 3499 kodu altındaki 112 Acil Çağrı Merkez’ lerine sadece ”Çağrı Merkezi Hizmetleri” bölümünde ön lisans öğrenimi görmüş mezun öğrencilerin atanmasını ve kadroların ayrı olarak verilmesini talep ediyoruz. Mağduriyetimizin giderilmesini ve gereğinin yapılmasını arz ederiz."

Tüm kamu kurumlarının çağrı merkezleri varken , Çağrı Merkezi Hizmetleri Bölümü mezunlarından hemen hemen hiç alım yapılmaması doğru değildir.