Bakan Tekin'den 24 Kasım Çağrısı: 'Hatıran Yeter' Kampanyası Başladı
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel 'Hatıran Yeter' başlıklı bir kampanya başlattı. Sosyal medyadan yaptığı duygusal paylaşımla tüm vatandaşları öğretmenlerini ziyaret etmeye davet etti.
24 Kasım Öğretmenler Günü yaklaşırken, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den anlamlı bir kampanya geldi. Bakan Tekin, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı "Hatıran Yeter" temalı video ile tüm Türkiye'ye seslendi.
Bakan Tekin, paylaşımında öğretmenlerin eğitim hayatındaki önemine vurgu yaparak, "Öğrenme yolculuğumuzda bizleri yalnız bırakmayan, kendi başarı hikâyesini bu ülkenin evlatlarının güçlü yarınlarında arayan öğretmenlerimizi 'Hatıran Yeter' mottosuyla anıyoruz" ifadelerini kullandı. Paylaşılan video, kısa sürede sosyal medyada büyük ilgi gördü ve çok sayıda beğeni aldı.
Kampanyanın ana hedefi, öğretmenlere olan vefa duygusunu pekiştirmek. Bu doğrultuda Bakan Tekin, tüm vatandaşları Öğretmenler Günü'nü de içine alan hafta boyunca, hayatlarına dokunan öğretmenlerini veya çocuklarının öğretmenlerini ziyaret etmeye davet etti. Tekin, bu anlamlı farkındalık çalışmasına destek verecek herkese şimdiden teşekkür ettiğini belirtti.