Ayhan Erel: Polislerimize Verilen 3600 Ek Gösterge Sözü Tutulmalı

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin teminatı kahraman polis teşkilatımızın 176. kuruluş yıl dönümünü kutlarken, polislerimize verilen 3600 ek gösterge sözünün tutulması çağrısında bulundu.

Ayhan Erel: Polislerimize Verilen 3600 Ek Gösterge Sözü Tutulmalı

TBMM Genel Kurulu'nda polis teşkilatının kuruluş yıl dönümünü tebrik eden Aksaray Milletvekili , bu haftanın daha da anlamlı bir hâle gelmesi adına 3600 ek gösterge müjdesinin verilmesi gerektiğini söyledi.

Erel, "Vatandaşımızın can ve mal güvenliğinin teminatı olan Emniyet teşkilatımız bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetinin temel kurumlarından biridir. Kurulduğu günden bugüne kadar ülkemizde huzur ve düzenin bozulmaması ve halkın güvenli şekilde hayatını devam ettirebilmesi için gece-gündüz demeden yüksek bir şuur ve özveriyle görev yapan; vatan için, bayrak için canını feda, kanını sebil eden tüm Emniyet mensuplarımızın Polis Haftası'nı canıgönülden kutluyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyor, görevi başında olanlara başarılar diliyorum. Bu haftanın daha da anlamlı bir hâle gelmesi adına bugüne kadar polislerimize verilen söz gereği ek göstergelerinin 3600'e yükseltilmesi gerektiğini bir kez daha hatırlatmak istiyorum" diye konuştu.