Ankara Batı Adliyesi İKM Başvuru Sonuçları Açıklandı

Ankara Ağır Ceza Merkezi için 730 sözleşmeli erkek infaz koruma memuru, 30 sözleşmeli bayan infaz koruma memuru, 34 sözleşmeli ceza infaz kurumu kâtibi, 10 sözleşmeli şoför destek personeli, 8 sözleşmeli hemşire, 2 sözleşmeli makine teknisyeni, 1 sözleşmeli sıhhi tesisat teknisyeni alımı sonuçları açıklandı. Başvuru yapan adaylar başvuru sonuçlarına http://www.ankarabati.adalet.gov.tr/Duyurular/2019/30_07_2019_CTE_ilan.html adresinden erişebilecek.

Ankara Batı Adliyesi İKM Başvuru Sonuçları Açıklandı

 Ankara Ağır Ceza Merkezi için 730 sözleşmeli erkek infaz koruma memuru, 30 sözleşmeli bayan infaz koruma memuru, 34 sözleşmeli ceza infaz kurumu kâtibi, 10 sözleşmeli şoför destek personeli, 8 sözleşmeli hemşire, 2 sözleşmeli makine teknisyeni, 1 sözleşmeli sıhhi tesisat teknisyeni alımı sonuçları açıklandı. Başvuru yapan adaylar başvuru sonuçlarına http://www.ankarabati.adalet.gov.tr/Duyurular/2019/30_07_2019_CTE_ilan.html adresinden erişebilecek.

Resmi duyuru

T.C Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'nün 28.06.2019 tarih ve 18514707-903.01.00.00-E.3805/104003 sayılı yazısı ile Komisyon Başkanlığımız; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4’üncü maddesinin (B) fıkrası, 2802 sayılı Hâkimler ve Savcılar Kanununun 114’üncü maddesi, Genel Kadro ve Usulü Hakkında 2 Nolu Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 8 ve 11'inci maddeleri, 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar ve Adalet Bakanlığı Memur Sınav, Atama ve Nakil Yönetmeliği hükümlerine göre, Ankara Ağır Ceza Merkezi için 730 sözleşmeli erkek infaz koruma memuru, 30 sözleşmeli bayan infaz koruma memuru, 34 sözleşmeli ceza infaz kurumu kâtibi, 10 sözleşmeli şoför destek personeli, 8 sözleşmeli hemşire, 2 sözleşmeli makine teknisyeni, 1 sözleşmeli sıhhi tesisat teknisyeni olmak üzere toplam 815 personel alımı için sınav merkezi olarak belirlenmiştir.

     01/07/2019 günü başlayıp, 16/07/2019 günü sona eren başvuru süreci sonrasında, 2018 KPSS sınavından 70 ve üzeri puan alan adaylar arasında en yüksek KPSS puanı alan adaydan başlamak üzere sözleşmeli infaz ve koruma memurluğu unvanı için tahsis edilen kadro sayısının 5 katı, sözleşmeli cezaevi katipliği unvanı için uygulama sınavına alınacak adaylar belirlenirken tahsis edilen kadro sayısının 20 katı, şoför destek personeli unvanı için tahsis edilen kadro sayısının 10 katı, sözleşmeli hemşire, sözleşmeli makine teknisyeni ve sözleşmeli sıhhi tesisat teknisyeni unvanları için tahsis edilen kadro sayılarının 5 katıoranında yapılan başarı listesi ilânın 8. Maddesinde belirtildiği şekilde EK/1 listede sunulmuştur.

     Sözleşmeli infaz ve koruma memurluğu kadrosuna başvuran adayların Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü’nün yukarıda tarih ve sayısı verilen sınav ilanının “Sözleşmeli Pozisyonlara Yerleşebilmek için Gerekli Şartlar” başlıklı 4. Maddesinin “II. Özel şartlar” alt başlığı A/(c), (d) bentlerinde geçen şartları taşıyıp taşımadıklarının tespiti hususunda 05.08.2019 ve devam eden günlerde Ankara Batı Adliyesi 2. Kat Ankara Batı Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu ölçüm odasında yapılacak olan boy ve kilo ölçümüne ilişkin adayların hangi tarih ve saatte boy-kilo ölçümüne katılacakları EK/2 listede gösterilmiştir.

     Sözleşmeli ceza infaz kurumu katipliği kadrosuna başvuran adayların Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü’nün yukarıda tarih ve sayısı verilen sınav ilanının “Sözleşmeli Pozisyonlara Yerleşebilmek için Gerekli Şartlar” başlıklı 4. Maddesinin “II. Özel şartlar” alt başlığı B/(c) bendinde geçen koşulları taşıyıp taşımadıklarının tespiti hususunda, Ankara Personel Eğitim Merkezi Fatih mah. Kültür cad. N:16 Sincan / Ankara adresinde, 20/08/2019 tarihinde yapılacak olan uygulama sınavına katılacaklara ilişkin liste ve klavye grupları EK/3 listede gösterilmiştir. Adaylar EK/3’te gösterilen liste sırasına göre uygulama sınavına alınacak olup, uygulama öncesi belirtilen yerde hazır bulunmaları gerekmektedir.

     Şoför Destek Personeli kadrosuna başvuran adayların, Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü’nün yukarıda tarih ve sayısı verilen sınav ilanının 11. Maddesinde belirtildiği şekilde araç başında kullanma becerisinin tespitine yönelik sınavına tabi tutulacaklarından, 22/08/2019 günü saat 09:00’da Ankara Batı Adliyesi 2. Katta bulunan Komisyon Başkanlığımızda hazır bulunmaları gerekmektedir.

     Sözleşmeli İnfaz Koruma Memurluğu kadrosu için boy-kilo ölçümü, Sözleşmeli Cezaevi Katipliği ve Sözleşmeli Şoför Destek Personeli kadroları için yapılacak uygulama sınavları sonrasında, sözleşmeli hemşirelik, sözleşmeli makine teknisyenliği ve sözleşmeli sıhhi tesisat teknisyenliği unvanları da dahil sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların sözlü sınava alınacakları tarihlere ilişkin liste 02.09.2019 tarihinde adliyemiz www.ankarabati.adalet.gov.tr web sitesinde ilan edilecektir.

     ADAYLARIN GETİRMELERİ GEREKLİ BELGELER

     Sözleşmeli infaz ve koruma memurluğu kadrosuna başvuran adayların boy kilo ölçümünün yapılacağı tarihte

     Sözleşmeli makine teknisyeni, sözleşmeli sıhhi tesisat teknisyeni, sözleşmeli hemşire, sözleşmeli ceza infaz kurumu kâtibi ve sözleşmeli şoför adaylarının sözlü sınava girmeye hak kazananların isimleri 02/09/2019 tarihinde ilan edilecek olup, bu tarihten sonra en geç 05/09/2019 tarihine kadar; bir örneği EK/4’te yer alan;

     - Bilgisayar ortamında doldurulacak fotoğraflı “Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu” (2 adet) (aday tarafından imzalanacaktır) (Formun en altında yer alan "Nüfus Cüzdanı Suretini Onaylayan" kısmı Komisyon Başkanlığımızca onaylanacağından boş bırakılması gerekmektedir.)

     - 2 adet vukuatlı nüfus kayıt tablosunu (e-devlet üzerinden de alınabilir)

     - Kimlik fotokopisi

     - Mal bildirimi

     - Askerlikle ilişiği olmadığına ilişkin belge (e-devlet üzerinden de alınabilir)

     - 2 adet Cumhuriyet Başsavcılıklardan veya e-devlet üzerinden alınacak sabıka kaydı

     Sınav merkezi olan Komisyon Başkanlığımıza (Komisyonumuzca yapılacak işlemlere esas olmak üzere; istenilen evrakların bu tarihten önce ivedilikle elden ibrazı ya da kargo-posta yoluyla gönderilmesi).teslim etmeleri gerekmektedir.