Akıncılar Belediyesi Memur Alımı Başvuruları 5 Mart'ta Başlayacak

Akıncılar Belediye Başkanlığı'na memur alımı için başvuru işlemleri 5 Mart 2020 ile 9 Mart 2020 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Akıncılar Belediyesi Memur Alımı Başvuruları 5 Mart'ta Başlayacak

Akıncılar Belediyesi Memur Alımı Başvuruları 5 Mart'ta Başlayacak

Sadece İş haberlerinin yer alacağı (Bekçi, Uzman Çavuş, Polis, Subay Alımları, Özel Sektör iş fırsatları) yeni sayfaya katılım isteği göndermek için TIKLA.

Akıncılar Belediyesi'nden yapılan resmi duyuruda memur alımı için başvuru yapacak adayların Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin İşletme, Kamu Yönetimi veya İnsan Kaynakları Yönetimi bölümlerinin birinden mezun ve MEB Onaylı Bilgisayar İşletmenliği sertifikasına sahip olması gerektiği belirtilirken, başvuru yapacak adayların ayrıca KPSS'ye girmiş ve en az 50 puan almış olması gerektiği de vurgulanmıştı. Akıncılar Belediyesi memur alımında başvuru genel şartları ise aşağıdaki gibi oldu: 

İlan edilen memur kadrosuna atanmak için başvuracak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin (A) fıkrasında belirtilen aşağıdaki genel şartlara sahip olmaları gerekmektedir.
• Türk vatandaşı olmak,
• Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
• Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten
işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak,
• Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,
• Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak,
• İlan edilen kadro için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak,

BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI:
a. İlan edilen unvan için son olarak mezun olunan okul itibarıyla öğrenim şartını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak Kamu Personel Seçme Sınavından (KPSS) alım yapılacak unvanın karsısındaki puan türünden, belirtilen asgari KPSS puanını almış olmak,
b. Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak.
c. En az B sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak.
d. Milli Eğitim Bakanlığı onaylı bilgisayar işletmeni sertifikasına sahip olmak veya mezun olduğu okulda bilgisayar dersi gördüğünü belgelemek.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvurular, Akıncılar İlçesi, Fikret Tekin Cad. No: 2 adresindeki Akıncılar Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen ya da posta yoluyla yapılacak. Başvuru sırasında gerekli belgeler ve diğer detaylara belediyenin resmi sayfasından erişim sağlanabilecek.