Ağustos 2019 Memur Maaşı Bordrosu E Devlet'ten Yayımlandı-İşte E-Bordro Sorgulama

Memurların 2019 Ağustos maaşlarına ait bordrolar e Devlet kapısı üzerinden yayımlandı. Peki e bordro sorgulaması nasıl yapılır?

Ağustos 2019 Memur Maaşı Bordrosu E Devlet'ten Yayımlandı-İşte E-Bordro Sorgulama

Kamu personellerinin maaş bordrosu yayımlandı.

Geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Erdoğan memur maaşlarının bayramdan önce hesaplara yatacağı müjdesini vermişti. Erdoğan yaptığı açıklamada maaşların 9 Ağustos 2019 günü hesaplara yatacağını söyledi.  Erdoğan yaptığı açıklamada "Kamu çalışanlarımızın bu ay Kurban Bayramı sonrasına denk gelen maaş ödemeleri bayram öncesinde, 9 Ağustos Cuma günü yapılacak" ifadelerini kullandı.

Bu açıklama sonrası 8 Ağustos 2019 günü geldi ve kamu personellerinin Ağustos 2019 maaşlarına ait bordroları yayımlandı. Maaş bordroları e Devlet kapısı üzerinden erişime açıldı. 

E BORDRO SORGULAMA EKRANI

Ağustos 2019  memur maaşları 9 Austos 2019 Cuma günü hesaplara yatacak. Gece yarısında hesaplara yatacak maaşlar ile memurlar , Kurban Bayramı 'na maaşları ile girecek. 

Ağustos 2019 maaşlarına ait bordroların yayımlanması sonrası kamu personelleri , e bordro sorgulama ekranını araştırmaya başladı. 

E Bordro sorgulaması e Devlet kapısı üzerinden yapılmaktadır. Bordrosuna bakmak isteyen memurların aşağıdaki linke gitmesi gerekmektedir.

E Bordro sorgulama ekranı için Tıklayın

Yukarıdaki linke tıklayın. Açılan sayfada sağ üst kısımda yer alan  giriş yap kısmından giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra  arama kısmına BORDRO yazın. Aşağıdaki gibi Hazine ve Maliye Bakanlığı e-Bordo Hizmeti (Hazine ve Maliye Bakanlığı) butonu  karşınıza çıkacak. Buna tıkladıktan sonra belirtilen adımları takip edin ve Temmuz 2019 maaş bordronuza gidin.

MEMUR HABERLERİNDEN , EK GÖSTERGE ve TOPLU SÖZLEŞME  HABERLERİNDEN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN İNDİRİN >

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN