Adana'da PÖH ve TEM'den Harika Operasyon! Tek Tek Yakaladılar

Adana'da yeni yılda eylem yapabileceği değerlendirilen DEAŞ üyesi olduğu belirtilen teröristlere yönelik düzenlenen operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Adana'da PÖH ve TEM'den Harika Operasyon! Tek Tek Yakaladılar

Adana'da Yılbaşını Kana Bulayacaklardı! Kıskıvrak Yakalandılar

Adana'da yeni yılda eylem yapabileceği değerlendirilen DEAŞ üyesi olduğu belirtilen teröristlere yönelik düzenlenen operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı. Adana'da yeni yılda eylem hazırlığında olduğu belirtilen teröristere yönelik gerçekleştirilen operasyonda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma çerçevesinde İl Emniyet TEM ekipleri terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyon gerçekleştirdi. Terör ekipleri şafak vakti 250 polisle 16 ayrı adrese eş zamanlı operasyon yaptı. Operasyona terör ekiplerinin yanı sıra PÖH timleri de katıldı. Evlere tek tek giren polis çok sayıda kişiyi gözaltına aldı. Girdiği evlerde didik didik arama yapan kahraman polislerimiz, ele geçirilen suç unsurlarına el koydu. Gözaltına alınan şahıslar daha sonra sağlık kontrolü için adli tıp birimine gönderildi. Zanlıların DEAŞ'a katılıp Suriye'ye gittiği burada Türk ordusu ve ÖSO'ya karşı savaştıktan sonra Adana'ya geldikleri iddia edildi.