Adalet Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı için Başvurular 27 Ocak'ta Başlıyor ( Mühendis Alımı)

Adalet Bakanlığı Sözleşmeli Mühendis alımı için başvuru süreci 27 Ocak'ta başlayacak. Başvuru şartları ve diğer detaylara bakanlığın Personel Genel Müdürlüğü sayfasından erişim sağlanabiliyor.

Adalet Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı için Başvurular 27 Ocak'ta Başlıyor ( Mühendis Alımı)

Adalet Bakanlığı'na sözleşmeli mühendis alımı gerçekleştirilecek. Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz haftalarda yapılan resmi bilgilendirmede Bakanlığa 50 sözleşmeli mühendis alımı yapılacağı başvuru işlemlerinin ise 27 Ocak  ile 10 Şubat 2020 tarihleri arasında gerçekleşeceği vurgulanmış, "Başvuru ve tercih formu eksiksiz ve doğru bir şekilde bilgisayar ile doldurularak başvuru sahibi tarafından imzalandıktan sonra, ilanda belirtilen belgelerle birlikte başvuruların 27/01/2020 tarihinden 10/02/2020 tarihi mesai saati bitimine kadar Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Merkez Teşkilât Şube Müdürlüğü Bakanlıklar/ANKARA adresine şahsen veya son başvuru tarihinde Bakanlığımıza ulaşacak şekilde posta ile yapılması gerekmektedir. Postadaki gecikmeler ve diğer sebeplerle bu tarihten sonra başvuranlar ile eksik belge ibraz edenlerin ve başka bir başvuru formu kullananların başvuruları kabul edilmeyecektir." denilmişti.

MEZUNİYET VE DİĞER ŞARTLARA DİKKAT

Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar Sistemleri Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Elektrik Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği veya Yazılım Mühendisliği gibi bölümlerden mezun adaylar için ayrılan kontenjan bilgisi ve başvuru genel şartlarına bakanlığın resmi sayfasından erişim sağlanabilecek. Başvuru yapacak adayların ayrıca başvuru genel ve özel şartlarını da yerine getirmesi gerekiyor.

Başvuru sürecine dair tüm detaylar ve daha fazlası için TIKLAYIN.pdf