Adalet Bakanlığı 12 Bin 713 Personel Alımında İlk Sonuçlar Açıklanmaya Başladı

Adalet Bakanlığı ve CTE 12 bin 713 personel alımında başvurular 16 Temmuz tarihine kadar alınmıştı. Başvuruların sona ermesinin ardından sonuçlar bekleniyordu. Bir il , başvuru sonuçlarını erken açıkladı. İşte detaylar.

Adalet Bakanlığı 12 Bin 713 Personel Alımında İlk Sonuçlar Açıklanmaya Başladı

Adalet Bakanlığı 12 BİN 713 personel alımı için ilk sonuçlar gelmeye başladı.

Haziran ayının sonunda ilan yayımlayan Adalet Bakanlığı ,en  az lise mezunu adaylar arasından katip, mübaşir ve personel alımı yapacağını duyurdu. KPSS 70 puan şartı ile yapılan personel alımına on binlerce aday başvuru yaptı.

30 TEMMUZ 'DA SONUÇLAR AÇIKLANACAKTI

Başvuruların 16 Temmuz günü sona ermesinin ardından sonuçlar beklenmeye başladı. Adalet Bakanlığı ve CTE tarafından yapılan açıklamada personel alımı başvuru sonuçlarının 30 Temmuz günü açıklanacağına yer verildi. 

Ancak Bursa Adliyesi erken davrandı ve sonuçları açıkladı.

SONUÇ DUYURUSU ŞU ŞEKİLDE;

BURSA SÖZLEŞMELİ İCRA KÂTİPLİĞİ ADAY BAŞVURU LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Bursa Sözleşmeli İcra Kâtipliği Uygulamalı Sınavına Katılmaya Hak Kazananlardan Q Klavye Kullananlara İlişkin Liste İçin Tıklayınız.

Bursa Sözleşmeli İcra Kâtipliği Uygulamalı Sınavına Katılmaya Hak Kazananlardan F Klavye Kullananlara İlişkin Liste İçin Tıklayınız.

-> Klavye türlerini değiştirmek isteyen adayların en geç 09 Ağustos 2019 Tarihine kadar 0224 272 50 04 dahili: 1315-1328-1337 numaralı telefonları arayarak gerekli düzeltmeyi yaptırabilirler.

-> Bursa Sözleşmeli İcra Kâtipliği uygulama sınavı 20 Ağustos 2019 Salı günü Saat : 13.00 - 14.30 saatleri arasında Bursa Hamitler Toki Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde (Yenikent Mahallesi729. Sokak No: 2 Hamitler Toki 1. Etap Osmangazi/ Bursa adresinde) yapılacaktır.

-> Sınava girecek adayların sınav saatinden 1 (bir) saat önce sınav yerinde hazır bulunmaları gerekmekte olup adaylar klavye listesindeki sıralamalarına göre uygulama sınavına alınacaktır.

-> Bursa Sözleşmeli İcra Kâtipliği uygulama sınavına katılacak adayların yanlarında "üzerinde T.C. kimlik numarası bulunan nüfus cüzdanı veya ehliyet ile birlikte 1 adet vesikalık fotoğraf" getirmelerinin gerektiği ve sınav giriş belgelerinin adaylara sınav günü teslim edileceği, bu belgeleri ibraz edemeyen adayların sınava alınmayacağı ve ilgililere ayrıca tebligat yapılmayacağı hususu tebliğ ve ilan olunur. 25/07/2019

ZABIT KATİPLİĞİ VE MÜBAŞİR

BURSA VE İNEGÖL SÖZLEŞMELİ ZABIT KÂTİPLİĞİ LİSTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

BURSA SÖZLEŞMELİ MÜBAŞİR, ŞOFÖR AŞÇI VE İNEGÖL SÖZLEŞMELİ MÜBAŞİR ADAY BAŞVURU LİSTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Sonuçları bekleyen diğer adaylarla bilgi alış verişi için TIKLA

DİĞER ADLİYELERİN SONUÇLARI NE ZAMAN?

Adalet Bakanlığı ve CTE personel alımında diğer sonuçlar 30 Temmuz 2019 Salı günü açıklanacak. Katip, mübaşir, İKM alımı başvuru sonuç duyuruları geldiği anda bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN