700 Bin TL Rüşvet Teklif Edilen Polisin Cevabı: "Belki O Parayı Kazanamayız Ama Şeref Diye Bir Şey Kalmaz"

Polise 300 bin TL ve 400 bin liralık tekne teklifinin ses kaydı ortaya çıktı. Polisin verdiği cevap ise gururlandırdı.

700 Bin TL Rüşvet Teklif Edilen Polisin Cevabı: "Belki O Parayı Kazanamayız Ama Şeref Diye Bir Şey Kalmaz"

Rüşvet teklif edilen polis konuştu.

Kocaeli Darıca'da geçtiğimiz gün meydana gelen olayda , Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların kredi kartı ve banka bilgilerini ele geçirerek on binlerce liralık vurgun yaşan Orhan K. isimli kişinin yakalanması için çalışma başlatıldı. Başlatılan çalışmada teknik ve fiziki takipler yapıldı. Yapılan teknik takiplerin ardından bu kişinin Bayramoğlu'nda bir villada ikamet ettiği belirlendi.

Şahsın yerinin belirlenmesinin ardından villaya operasyon düzenlendi ve Orhan K. isimli kişi, , kendisini S.A.K. ismi ile tanıtan ve kendisini serbest bıraklamaları karşılığı 300 bin lira para ve 400 bin liralık tekne vermeyi teklif edenin yanına gitti. 

Polis ise bunu kabul etmedi. O anlara ilişkin ses kaydı ortaya çıktı. Zanlı Orhan K. isimli kişinin o anlara ilişkin ses kayıtları ortaya çıktı. Zanlı ses kayıtlarında, "Abi terörist değilim, tecavüz, uyuşturucu, hırsızlık suçum yok. Bir tek banka. Kurban olayım. 300 bin + tekneyi vereceğim. Abi etmeyin. Bu gece burayı terk ederim. Kaçtı deyin abi. 300 bin helal hoş olsun. Abi evlatlarım için. Parayı hemen hesaba havale ederim. Evlatlarım için ne olur. Gitmeden konuşalım abi" dedi.

POLİSİN CEVABI GURURLANDIRDI

Söz konusu teklifi dinleyen polis , zanlının 300 bin lira + tekne teklifine "Orhan, biz o parayı belki kazanamayız ama o parayla şeref diye bir şey kalmaz" şeklinde cevap verdi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA