5 Kuruma KPSS'li ve KPSS'siz 669 Personel Alımı Yapılacak (En az ortaöğretim)

Kamu kurum ve kuruluşlarına açıktan sözleşmeli ve kadrolu personel alımları, memur alımları ilanları art arda geliyor. Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, Milli Savunma Bakanlığı Milli Savunma Üniversitesi, Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı personel alımı duyurularını art arda yayımladı. CTE'ye öğretmen, sosyal çalışmacı fizyoterapist, veteriner , mühendis alımı , Milli Savunma Üniversitesi'ne ; Hizmetli, Şoför, Berber, Garson, T

5 Kuruma KPSS'li ve KPSS'siz 669 Personel Alımı Yapılacak (En az ortaöğretim)

5 Kuruma KPSS'li ve KPSS Şartsız 669 Personel Alımı Yapılacak

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'nün resmi sayfası ve Resmi Gazete'den yayımlanan duyuruda, kuruma 202 sözleşmeli personel alımı yapılacağı, ilgili alım için başvuruların e-Devlet üzerinden gerçekleştirileceği belirtilmişti. Öğretmen, Sosyal çalışmacı, fizyoterapist, veteriner ve mühendis unvanlarındaki alım için başvuru işlemleri 16 Nisan 2021 tarihine kadar devam edecek. Adaylar, başvuru sürecine ilişkin ayrıntılı bilgilendirmeye CTE'nin resmi sayfasından kolaylıkla erişim sağlayabilecekler.

Milli Savunma Bakanlığı Milli Savunma Üniversitesi'ne Sözleşmeli Personel Alımı Yapılacak

MSÜ'ye 200 personel alımı için başvuru işlemleri 21 Nisan'a kadar devam edecek. Milli Savunma Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Personel Temin Dairesi Başkanlığı'nın resmi sayfasından geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamada, MSÜ'ye 202 personel alınacağı (Hizmetli, Şoför, Aşçı, Berber, Garson, Terzi-Ütücü, Kaloriferci, Elektrik Mühendisi, Çevre Mühendisi, Veteriner Hekim, Diyetisyen, Tekniker (Harita ve Kadastro, Fotoğraf ve Kamera, Makine, Matbaa , İnşaat, İklimlendirme) , Teknisyen (Marangoz, Metal işleri, Elektrik, Sıhhi Tesisat) başvuru işlemlerinin 21 Nisan'a kadar süreceği kaydedilmişti. Başvuru işlemleri Personel Genel Müdürlüğü Personel Temin sayfası üzerinden e-Devlet şifreleriyle yapılacak. Adaylar, kılavuz ve başvuru sürecine ilişkin ayrıntılı bilgilendirmeye Personel Genel Müdürlüğü'ndeki ilgili ilan sayfası üzerinden kolaylıkla erişim sağlayabilecekler.

Adalet Bakanlığı'na 79 Personel Alımı Yapılacak

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Başkanlığı'na Kimyager, Laborant, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Teknisyen ve Hizmetli unvanlarında 79 personel alınacak. Başvurular Adli Tıp Kurumu Başkanlığı'nın resmi internet sitesi üzerinden 12 Nisan'da başlayacak, 22 Nisan 2021 tarihine kadar devam edecek. Adli Tıp Kurumu'nca yapılan resmi açıklama ve başvuru genel ve özel şartlarına göz atmak için TIKLAYINIZ

Gelir İdaresi Başkanlığı'na sınavla, 58 sözleşmeli bilişim personeli alımı yapılacağı geçtiğimiz günlerde açıklanmış, ilgili alım için başvuruların 5 Nisan'da başlayacağı, 16 Nisan'da saat 17.30'da sona erecek. GİB Personel alımı için başvurular Gelir İdaresi Başkanlığının http://sinav.gib.gov.tr adresinden alınacak.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na 130 Kadrolu İşçi Alımı Yapılacak

75 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 55 Temizlik Görevlisi Alımı için başvuru yapacak adaylar başvuru genel ve özel şartlarını İŞKUR resmi sayfasından görebilecekleri gibi, İŞKUR internet sayfası üzerinden 9 Nisan'a kadar başvurularını yapabilecekler.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na 130 kadrolu işçi alımı için İŞKUR üzerinden 5 Nisan 2021 tarihi itibariyle başlayan başvuru işlemlerin 9 Nisan 2021 tarihi itibariyle sona erecek. 

Yeni iş haberlerine göz atmak, diğer kadın-erkek adaylarla bilgi alışverişinde bulunmak, son dakika bilgilendirmelerine kolaylıkla erişim için ücretsiz katılım isteği gönder. TIKLA ve KATIL.