4 Bin ASDEP Personeli Alımı İlanı Unutuldu

Aile Bakanlığı ASDEP personeli alımı için 1,5 yıldan fazladır ilan bekleniyor. İlanın gelmemesi adayların tepkisine neden oldu.

4 Bin ASDEP Personeli Alımı İlanı Unutuldu

ASDEP personeli alımı ilanı unutuldu.

Aile Bakanlığı 2 yıla yakındır ASDEP personeli alımı yapmıyor. Açıklamalar aralıklarla birlikte geldi ama ilan hala gelmedi.

FATMA BETÜL SAYAN KAYA 2018 ŞUBAT 'TA AÇIKLAMA YAPMIŞTI

O dönemin Bakanı Kaya yaptığı açıklamada 3 bin ASDEP personeli alımı yapılacağını söylemişti. İştE Bakan Kaya 'nın 14 ay önce yaptığı açıklama >>

ERDOĞAN 4 BİN ASDEP PERSONELİ ALINACAK DEDİ

Bu açıklamadan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan , 4 bin ASDEP personeli alımı yapılacağını söyledi. Mayıs 2018 'de gelen açıklamada seçim beyannamesinde şu ifadelere yer verildi:

"Programla, hizmetlerin tüm ihtiyaç grupları için ulaşılabilir olması, sosyal hizmete ihtiyacı olan bireylerin öncelikle yaşadıkları ortamda kendilerine yeterli hale gelmesi, sosyal hizmet ve yardıma ihtiyaç duyan aileye yerinde, etkili ve yaygın bir hizmet sağlanacaktır. Şu ana kadar 3.000 ASDEP personeli istihdam edilmiştir. Önümüzdeki dönemde 4.000 personelin daha istihdam edilmesi, mevzuat altyapısının ve belli bir aşamaya gelinen bilgi işlem altyapısının tamamlanmasıyla Programın ülke çapında etkin bir şekilde uygulanması sağlanacaktır."

İLAN UNUTULDU

Aile Bakanlığı 2018 yılında ASDEP personeli alımı yapmadı. Alımın yaıplmaması adayların tepkisine neden oldu. Ancak Bakanlık bu konuda herhangi bir açıklama da yapmadı.

İLAN GELMELİ

ASDEP personeli alımı için ilanın gelmesi ve atama ekleyen adayların daha fazla mağdur edilmemesi gerekmektedir. 

İLAN GELDİĞİNDE BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN