3600 Ek Göstergede Flaş Gelişme

Kamu personellerine 3600 ek gösterge ile ilgili son dakika gelişmesi. TBMM 27 Mart tarihine kadar tatile girdi. 3600 , seçimden sonraya kaldı.

3600 Ek Göstergede Flaş Gelişme

Ek gösterge seçimden sonraya kaldı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi kapandı. TBMM 'den yapılan son açıklamada son oturumun ardından yeni oturumun 27 Mart günü toplanacğına yer verildi. 1 ay boyunca tatilde olacak meclis , bu şekilde tüm işleri seçimden sonraya bıraktı.

24 Şubat 2019 Pazar günü toplanan TBMM Genel Kurulu, Binali Yıldırım 'ın istifa etmesinin ardından yeni başkanını seçti. Pazar günü yapılan TBMM Başkanlığı seçiminde Mustafa Şentop Meclisin yeni Başkanı oldu.

Yeni Başkan olduktan sonra konuşma yapan Şentop, konuşmasının sonunda TBMM Genel Kurulunun oturumunun sona erdiğini ve oturumun 27 Mart günü toplanacağını söyledi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Alınan karar gereğince, denetim konuları ve kanun teklifleriyle komisyonlardan gelen diğer işleri sırasıyla görüşmek için, 27 Mart 2019 Çarşamba günü saat 14.00’te toplanmak üzere birleşimi kapatıyorum."

KOMİSYONLAR ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

TBMM 'de komisyonlar çalışmalarını sürdürüyor ama komsiyonlarda alınan kararlar 27 Mart günü Meclise gelecek. Mecliste görüşülme süreleri de hesaba katıldığında 3600 ek göstergenin seçimden sonraya kalacağı görülüyor.

Siz de aşağıdaki yorum kısmından 3600 ek gösterge hakkındaki yorum ve düşüncelerinizi yazabilir, diğer kamu personelleri ile bilgi alış verişi yapabilirsiniz.

Ek gösterge haberlerinden bildirimle haberdar olmak için;

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN