3600 Ek Gösterge Açıklaması Sevindirdi Ama..

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'dan 3600 ek gösterge hakkında açıklama geldi. Yapılan açıklamada polisleri sevindirdi ama ek gösterge için biraz daha bekleyecekler.

3600 Ek Gösterge Açıklaması Sevindirdi Ama..

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'ın 3600 ek gösterge açıklaması ümitlendirdi ama..

Diyarbakır Mitinginden sonra bir kişi ile sohbet eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , onun 3600 ek gösterge sorusuna cevap verdi. Ek gösterge için kısa bir açıklamada bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, polislere ek gösterge verilecek mi şeklindeki soruya "Tamam, Tayyip Erdoğan söz verdiyse dönmez" şeklinde cevap verdi.

CEVAP UMUTLANDIRDI

Uzun süredir ek gösterge bekleyen polisler , bu açıklama sonrası umutlandı. Polisler ek gösterge için sabırsız bekleyişlerini sürdürürken , ek göstergenin ne zaman verileceği konusunda bir haber gelmedi.

MECLİS TATİLDE

TBMM geçtiğimiz ayın sonunda tatile girdi. 27 Mart 'a kadar kapalı olması nedeniyle ek göstergenin seçimden önce çıkması çok zor. Komisyonlar çalışmasını yürütüyor ama çalışmalar bitince söz konusu düzenlemenin meclise gelmesi 2-3 ayı bulacak.

TBMM seçimden sonra af ve yeni askerlik sistemini görüşecek. Bu nedenle 3600 ek göstergenin  daha da ertelenmesi bekleniyor.

Siz de aşağıdaki yorum kısmından 3600 ek gösterge hakkındaki talep ve düşüncelerinizi yazabilirsiniz.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN