3 Bin 603 Memur Atama Sonuçları Açıklanıyor (EKPSS Engelli Memur Alımı, 2828 Sayılı Kanun)

Devlet koruması altında yetişen vatandaşlar, engelli memur adayları ve şehit yakını, gazi ile gazi yakınlarının kamuya atamaları bugün açıklanıyor.

3 Bin 603 Memur Atama Sonuçları Açıklanıyor (EKPSS Engelli Memur Alımı, 2828 Sayılı Kanun)

2021 EKPSS engelli memur alımı ve 2828 kapsamında 1097 memur alımı sonuçları açıklanıyor.

2021 yılının ilk engelli memur alıı duyurusu Ocak ayının başında geldi ve on binlerce engelli memur adayı memur olmak için tercihlerini yaptı. Diğer taraftan 2828 sayılı sosyal hizmetler kanunu kapsamında devlet korumasında yetişmiş vatandaşlar arasından 1000'den fazla memur alımı yapılacağı açıklanmış ve Ocak ayının başında tercihler alınmıştı. Tercihlerin yapılmasının ardından adaylar sonuçların açıklanmasını beklemeye başladı. 

ÇALIŞMA BAKANLIĞI AÇIKLADI

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk bir açıklama yaptı. Bakan Selçuk yaptığı açıklamada engelli ve devlet koruması altındaki vatandaşların atamaları ile şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarının atamalarının 26 Ocak 2021 günü yapılacağını söyledi. Kritik günün gelmesi ile adaylar sonuçların açıklanıp açıklanmadığını araştırmaya başladı. 

Atamalar, Beştepe'de bulunan Cumhurbaşkanlıığı Külliyesi'nde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşecek törende yapılacak. Sonuçlar açıklandığında haberdar olmak için TIKLAYIN