2023 AÖF bahar dönemi final tarihleri... Sınavlar online mı olacak?

AÖF final sınav tarihleri, akademik takvimin açıklanmasının ardından netlik kazandı. Öğrenciler, sınavların online olarak mı yapılacağını merak ediyor. İşte 2023 AÖF bahar dönemi sınav tarihleri ve detayları...

2023 AÖF bahar dönemi final tarihleri... Sınavlar online mı olacak?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) öğrencileri, bahar dönemi final sınavları için heyecanla bekleyişlerini sürdürüyor. AÖF final sınav tarihleri, akademik takvimin açıklanmasının ardından netlik kazandı. Öğrenciler, sınavların online olarak mı yapılacağını merak ediyor. İşte 2023 AÖF bahar dönemi sınav tarihleri ve detayları...

Anadolu Üniversitesi AÖF bahar dönemi final sınavları, 3-4 Haziran 2023 ve 10-11 Haziran 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Bu sınavlar, vize sınavları gibi online (çevrimiçi) olarak yapılacak. Öğrenciler, aof.anadolu.edu.tr adresi üzerinden öğrenci numaraları ve şifreleri veya e-Devlet seçeneğiyle giriş yaparak sınavlara katılabilecekler.

AÖF bahar dönemi final sınavları, okul ortamında yapılan sınavlarla benzer şekilde düzenleniyor. Her dersten 20 soru sorulacak ve öğrencilere 30 dakika süre verilecek. Sınavların geçme notu 35 olarak belirlenmiştir.

Ayrıca, başarısız olan öğrenciler için yaz okulu sınavları da düzenlenecek. Yaz okulu sınavları 19 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.