MSB TSK, EGM ve Jandarma İlanları: 40-50-60-70 KPSS ile Kamu Personel Alımı Yapılıyor

Milli Savunma Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı sivil memur alımı yapıyor. KPSS puan sınırı olmadan (KPSS'den geçerli bir puan alan herkes başvurabilir) ve 60-70 KPSS puanı ile yapılan memur alımında başvuru bilgileri yazımızda.

MSB TSK, EGM ve Jandarma İlanları: 40-50-60-70 KPSS ile Kamu Personel Alımı Yapılıyor

MSB, Jandarma ve EGM personel alımı.

Milli Savunma Bakanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü sivil personel alımı ilanları yayımladı. Geçtiğimiz haftalarda yayımlanan ilanlar ile en az lise mezunları arasından KPSS puan sınırı olmadan ve KPSS 60-70 şartı ile kamu personeli alımı yapılacağı bildirildi. İlanı henüz görmemiş, başvurusunu yapamamış adaylar için 3 ilanı bu yazımızda bildirdik.

ASKER POLİS DEĞİL , SİVİL MEMUR

Dönem dönem asker ve polis alımı için ilana çıkan EGM, Jandarma ve MSB, bu sefer sivil memur alımı yapmak için ilana çıktı. Bu ilanlarında ofis içinde ve birliklerin içinde sivil olarak çalışacak personeller alınacak.

JANDARMA İLANI

Jandarma sivil memur alımına baktığımızda en az lise mezunlarının 60 KPSS puan şartı ile başvuru yapabildiği görülüyor. İlanın başvuru detayları ve başvuru anlatımı için TIKLAYIN

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI 2 İLAN YAYIMLADI

Milli Savunma Bakanlığı, kuvvet komutanlıklarına, Genelkurmay Başkanlığına, Milli Savunma Üniversitesi'ne ve Harita Genel Müdürlüğü bünyesine en az lise mezunları arasından memur alımı yapıyor. MSB bünyesinde sivil olarak çalıştırılacak adaylar için farklı başvuru pozisyonları açılmış durumda. Bu kadrolara baktığımızda birçok kadro için KPSS puan sınıırı istenmezken, Genelkurmay'a yapılan uzman yardımcısı alımında 70 KPSS isteniyor. 

40-50-60-70-80-90 KPSS ile başvuru yapılan sivil memur alımı için TIKLAYIN

70 KPSS şartı ile yapılan sivil memur alımı için TIKLAYIN

EGM İLANI

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilanda ise 70 KPSS ile hizmetli memuru alımı yapılacağına yer verildi. Farklı illere yapılan hizmetli alımı için TIKLAYIN

Kadın erkek diğer adaylarla bilgi alış verişi için  TIKLAYIN