Jandarma ve MSB'den Sonra: EGM Lise Mezunu Kadrolu Hizmetli Memur Alımı İlanı Yayımladı

EGM bünyesine lise mezunları arasından hizmetli alımı yapılacağı açıklandı. 2020 KPSS puanı ile yapılacak kadrolu memur alımında başvuru tarihi, başvuru şartları ve başvuru bilgileri yazımızda.

Jandarma ve MSB'den Sonra: EGM Lise Mezunu Kadrolu Hizmetli Memur Alımı İlanı Yayımladı

Son dakika : Jandarma ve MSB'nin ardından EGM'de ilan yayımladı.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafındna bir son dakika duyurusu geldi. Yayımlanan duyuruda lise mezunu adaylar arasından hizmetli memuru alımı yapılacağına yer verildi. KPSS puanı ile yapılacak kamu personeli alımında başvuruların 25 ile 29 Ocak 2021 tarihleri arasında alınacağına yer verildi. 

Emniyet Hizmetleri Sınıfı Dışında Görevli Kadrolu ve Sözleşmeli Personel Yönetmeliği çerçevesinde, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında değişik illerde görevlendirilmek üzere merkez ve taşra teşkilatına Kadrolu olarak yapılacak hizmetli alımında 90 kamu personeli istihdam edileceğine yer verildi. Kadın ve erkek adaylar arasından birçok şehirdeki EGM birimlerinde istihdam edilecek personeller , Sınav Komisyonunca yapılacak sözlü ve/veya uygulamalı sınav sonucuna göre  alınacak.

BAŞVURU ŞARTLARI

Emniyet Genel Müdürlüğünde kadrolu olarak istihdam edilecek personelde aranan şartlar şu şekilde:

a.    657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,

b.    Atanmak istediği unvanla ilgili olarak EK-1 de belirtilen öğrenim şartı ve diğer nitelikleri taşımak,

c.    Sağlık Yönetmeliğinde belirtilen sağlık şartlarını taşımak, (Yapılacak sözlü/uygulamalı sınav sonucu başarılı olan ve Emniyet Teşkilatına atanmaya hak kazanan adaylardan istenilecek)

d.     Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonuçları olumlu olmak, (Yapılacak sözlü/uygulamalı sınav sonucu başarılı olan ve Emniyet Teşkilatına atanmaya hak kazanan adaylardan istenilecek)

e.     Emniyet Genel Müdürlüğünce yapılacak sözlü ve/veya uygulamalı sınavda başarılı olmak.

ALIM YAPILACAK ŞEHİRLER VE ÖZEL ŞARTLAR

Kadın erkek diğer adaylarla bilgi alış verişi için  TIKLAYIN

BAŞVURU

a)    Kimlik belgesi,
b)    Son altı ay içerisinde çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf,
c)  İstenilen eğitim durumuna ait diploma/mezuniyet belgesinin aslı ve fotokopisi ya da noter tasdikli sureti (diploma/mezuniyet belgesinin aslının ibraz edilmesi durumunda, fotokopisi onaylandıktan sonra iade edilecektir. Diploma ve mezuniyet belgesi haricindeki belgeler kabul edilmeyecektir.)
d) Başvuru yapan adaylar en fazla 10 tercihte bulunabileceklerdir.
e) KPSS Sonuç belgesinin aslı ya da internet çıktısının örneği ile birlikte bulundukları İllerin İl Emniyet Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğüne bizzat başvuracaklardır.

İlana başvurular yukarıdaki evraklarla birlikte  25/01/2021 – 29/01/2021 tarihleri arasında İl Emniyet Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğüne şahsen yapılacak. Başvurular tüm şehirlerden yapılabilecektir. İkamet şartı yok. Başvurular başladığında bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirebilirsiniz.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN