50-70-75 KPSS ile Kamuya En Az Lise Mezunu Memur Alımı

4 farklı kamu kurumuna en az lise mezunu adaylar arasından memur ve personel alımı yapılıyor. KPSS 50, 70 ve 75 puan şartı ile yapılan kamu personeli alımında ilan detayları haberimizde.

50-70-75 KPSS ile Kamuya En Az Lise Mezunu Memur Alımı

Kamu kurumlarına KPSS 50-70 ve 75 ile memur alımı.

Farklı kamu kurumları , yayımladıkları ilanlarda , en az lise mezunu adaylar arasından memur ve personel alımı yapacağını duyurdu. Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfası aracılığıyla yayımlanan duyuruların detayları , başvuru şartları ve başvuru şekli haberimizde.

HSK 70 KPSS İLE BÜRO MEMURU ALIYOR

Hakimler ve Savcılar Kurulu tarafından yayımlanan ilanda , en az lise mezunu adaylar arasından büro memuru alımı yapılacağına yer verildi. 25 büro memuru alımı için 10 Haziran 2019 günü başlayan başvurular 14 Haziran 2019 tarihine kadar devam edecek. 

En az lise mezunu adaylar arasından yapılan personel alımında başvurular HSK 'ya, ya da 81 ilde bulunan adliyelere yapılabilecek. Başvuru şartları ve başvuru esnasında istenen evraklar ile başvuru formuna ulaşmak için TIKLAYIN

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ 50 KPSS İLE PERSONEL ALIMIÜ

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü tarafından yayımlanan ilanda , lise mezunu adaylar arasından 50 KPSS ile 40 hemşire alımı yapılacağına yer verildi. Üniversitenin Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezlerinde, giderleri Özel Bütçe gelirinden karşılanmak üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası uyarınca Sözleşmeli Personel olarak istihdam edilmek üzere yapılan personel alımına başvurular şahsen yapılmaktadır.

İlan detayları için TIKLAYIN

KOSGEB KAMU PERSONELİ ALIMI

Kosgeb , KOBİ Uzman Yardımcısı kadrosunda istihdam etmek üzere 57 kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. 70 KPSS puanı ile alınan başvurularda adaylarda aranan başvuru şartları ve başvuruların alındığı sayfa için TIKLAYIN

SGK DENETMEN YARDIMCISI ALIMI

Sosyal Güvenlik Kurumu , 75 KPSS puan şartı ile 400 denetmen yardımcısı alımı yapıyor. 

Söz konusu alm ile ile ilgili mezuniyet şartı şu şekilde;

İlan detayları için TIKLAYIN

İLANLARA BAŞVURACAKLAR BU SAYFADA

İlanlara başvuru yapacak adaylarla bilgi alış verişi için TIKLAYIN

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN