3-4 Bin TL Maaşla: Üniversitelere KPSS'siz ve 50 KPSS ile 902 Personel Alımı Başladı

Farklı illerde üniversitelere KPSS şartı olmadan ve 50 KPSS şartı ile kamu personeli ve kamu işçisi alımı yapılacağı bildirildi. Farklı kadrolarda istihdam etmek üzere yapılan personel alımında başvuru detayları haberimizde. İŞTE İLANLAR.

3-4 Bin TL Maaşla: Üniversitelere KPSS'siz ve 50 KPSS ile 902 Personel Alımı Başladı

Üniversitelere personel alımı.

Farklı illerde üniversiteler , en az ilkokul mezunu adaylar arasından personel alımı yapacağını duyurdu. Temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi, teknik personel ve sağlık personeli kadrolarında istihdam etmek üzere yapılan personel alımlarında detaylar bu yazımızda.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

İlana başvuru yapacaklarda aranan genel şartlar şu şekilde:

- T.C. vatandaşı olmak,

- Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

- Türk Ceza Kanunu’nun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasa l düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas,ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, s uçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

- Askerlik Durumu itibariyle, Askerlikle ilgisi bulunmamak, Askerlik çağına gelmemiş bulunmak. Askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

- 657 sayılı Kanunu’nun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.

- Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak.

- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

İŞKUR İLANLARI

İŞKUR üzerindne yayımlanan ilanda Karabük Üniversitesi, temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi ve diğer elektrik tesisatçıları kadrolarında istihdam etmek üzere 25 personel alacağını duyurdu. İlanlar şu şekilde:

İlana başvurular İŞKUR üzerinden alınıyor.

DPB İLANLARI

Aile Bakanlığı kamuilan sayfası üzerinden yayımlanan duyurularda ise üniversitelere , farklı kadrolarda çalıştırmak üzere çok sayıda personel alımı yapılacağına yer verildi. İlanların detayları şu şekilde:

Gazi Üniversitesi 30 personel alımı yapıyor. İlan için TIKLAYIN

Mersin Üniversitesi 28 personel alımı yapıyor.  İlan için TIKLAYIN

Gaziantep Üniversitesi, Harran Üniversitesi ve Trakya Üniversitesi 207 personel alımı yapıyor. İlanlar için TIKLAYIN

Çukurova Üniversitesi ve Pamukkale Üniversitesi 132 personel alımı yapıyor. İlan için TIKLAYIN

Ege Ünivesitesi 221 kamu personeli alıyor. İlan için TIKLAYIN

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi 87 personel alıyor. İlan için TIKLAYIN

Dicle Üniversitesi 65 personel alıyor. İlan için TIKLAYIN

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi 107 personel alıyor. İlan için TIKLAYIN

Tüm iş ilanları için TIKLAYIN