Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Mülakatsız 87 Personel Alımı Yapıyor

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda en az lise mezunları arasından 87 kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Mülakatsız 87 Personel Alımı Yapıyor

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'ne 87 personel alımı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlüğü tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda en az lise mezunu adaylar arasından KPSS baraj puanı olmadan personel alımı yapılacağına yer verildi. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4 üncü maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere yapılacak kamu personeli alımında adaylar , 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Kararnameye ekli 28.06.2007 tarih ve 26566 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar'da Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslarda yer alan Ek 2 nci maddenin (B) fıkrasına göre çalıştırılacak. 

Alınacak adaylar Üniversite hastanesinde istihdam edilecek.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

- 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48'inci maddesinde belirtilen şartları taşımak.

- Lisans mezunları için 2018 yılı KPSS (B) grubu sınavından KPSS(P3) puanı, Ön Lisans Mezunları içinse KPSS(P93 ) esas alınacaktır.

- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan Emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak

- Kamu haklarını kullanmaktan mahrum olmamak.

- TCK 'nın 53 'üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, görevi kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak

- Erkek adaylar için askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş , yedek sınıfa geçirmiş,

- Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı veya engeli bulunmamak.

- Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumunun bulunmaması.

- Başvuracak adayların durumunun; 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesinin "Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler." hükmüne uygun olması.

- Adaylarla hizmet sözleşmesi yapılacak olup, sözleşmede belirtilen şartları yerine getirmeyen adayların sözleşmeleri feshedilecektir.

ALIM YAPILAN KADROLAR VE MEZUNİYET ŞARTI

Bugün yayımlanan ilanda kadrolar ve mezuniyet ile özel şartlara şu şekilde yer verildi:

BAŞVURU

İlana başvurular http://4bilan.comu.edu.tr/  adresi üzerinden yapılacak. İnternet üzerinden yapılacak personel alımı başvurusu 15 gün açık olacak.

KAMUBULTENİ.COM  | Ankara