Sonuçlar Açıklandı: Üniversiteye 60 KPSS ile Personel Atandı

Afyon Kocatepe Üniversitesi en az lise mezunu adaylar arasından yapılan personel alımının sonucunu açıkladı. Açıklanan sonuçlar ve kazananların listesi haberimizde.

Sonuçlar Açıklandı: Üniversiteye 60 KPSS ile Personel Atandı

Afyon Kocatepe Üniversitesi en az lise mezunu personel alımı başvuru sonuçları açıklandı.

Üniversite resmi internet sayfası aracılığıyla yayımlanan duyuruda Ağustos ayı başında başvuruları alınan personel alımına ait başvuru sonuçlarının belli olduğuna yer verildi. Duyuruda kazanan adayların belli olduğu ve sıralamaya giren ASİL adayların yapması gerekenlere yer verildi.

Söz konusu alımda 60 KPSS ile hemşire kadrosuna atama oldu.

 Yayımlanan duyuru şu şekilde;

Yerleştirilmeye hak kazanan asıl adayların ilanı takip eden 15 gün içinde (14.09.2018) tarihi mesai saati bitimine kadar) aşağıda belirtilen belgelerle birlikte Afyon Kocatepe Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmektedir. Belirtilen tarih aralığı içerisinde evraklarını teslim etmeyen adayların haklarından vazgeçmiş sayılarak, başvuruda bulunulmayan sayı kadar sırasıyla yedek adaylar için yeni bir ilan yayımlanacaktır.

İSTENEN BELGELER

1-Dilekçe (Dilekçe örneği doldurulacaktır.)

2-Özlük bilgi formu (Formun çıktısı alınarak doldurulacak)

3-Beyannameler formu(Formun çıktısı alınarak doldurulacak)

4-Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formu  (2 suret belge bilgisayar ortamında doldurularak vesikalık fotoğraf yapıştırılacaktır. ) ( İlgili belgede hata olması ihtimaline karşı hazırlanan belgenin dijital ortamda da ulaşılabilir Taraftarium olacak şekilde hazır bulundurulması gerekmektedir.)

5-Mal bildirim formu (Formun çıktısı alınarak doldurulacak, ön yüz ve arka yüz olmak üzere 2 sayfa 1 yaprak olacak şekilde çıktı alınacak)

6-Nüfus cüzdanı fotokopisi (Kontrol edilmek üzere aslı beraberinde getirilecektir.)

7-Adli sicil belgesi (e-Devlet sisteminden alınabilir.)(2 Adet)

8-Diploma fotokopisi (Noter onaylı ) veya  (e-Devlet sisteminden alınan mezuniyet belgesi de geçerlidir.)

9-Askerlik durumu belgesi (Muafiyet belgesi, terhis belgesi veya son üç ay içerisinde alınmış tecil belgesi - e-Devlet sisteminden alınan belgeler de geçerlidir.)

10- “Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmadığına” dair Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzman hekimi tarafından verilen sağlık raporu.

11-Vesikalık fotoğraf (6 adet)

KAZANANLARIN LİSTESİ

MEMUR ALIMLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN;

Kamubulteni.com | Ankara