Polis, Öğretmen, Sağlık Personeli, İnfaz Koruma Memuru ve İtfaiye Erlerine 3600 Ek Gösterge Çağrısı

Kamu personelinin dört gözle beklediği 3600 ek gösterge müjdesiyle ilgili meclisten çağrılar gelmeye devam ediyor. İzmir Milletvekili Atila Sertel, polis, öğretmen, itfaiye eri, ikm ve sağlıkçılara 3600 ek gösterge verilmesi gerektiğini söyledi.

Polis, Öğretmen, Sağlık Personeli, İnfaz Koruma Memuru ve İtfaiye Erlerine 3600 Ek Gösterge Çağrısı

İzmir Milletvekili Atila Sertel, hükümetin seçim öncesi vaatleri arasında yer alan 3600 ek gösterge konusunu meclis gündemine taşıdı. Öğretmen, Polis, Sağlıkçı , itfaiye eri ve infaz koruma memurlarına 3600 verilmesi gerektiğini söyleyen Sertel, Basmane Emnniyet Amirliği'ne bayrak direği meselesini de tekrar hatırlattı.

Sertel, "Dün burada bir konuyu gündeme getirmiştim "Basmane Emniyet Amirliğine bayrak direği dikilmedi ve bayrak takılmıyor." diye. Ödenek yokluğu gerekçe gösteriliyordu uzunca bir süredir. Ben cuma günü bayrak direğini alıp, bayrağımızı alıp orada o görevi görmek istediğimi söyleyince Mecliste bugün öğleden sonra bayrak direğini dikmişler, bayrağımızı çekmişler. Şimdi buradan öneriyorum, seçimden önce "3600 ek göstergeyi verin." demiştik, vereceklerine dair söz vermişlerdi. Mademki beni dinliyorlar Meclisten; polislere, öğretmenlere, sağlıkçılara, infaz koruma memurlarına, itfaiyecilere derhâl 3600'ü de versinler. Bayrak direğini ben dikecektim ama arkadaşlar çabuk davranmışlar, cuma gününe bırakmamışlar, onlara da ayrıca teşekkür ediyorum." dedi.

Kamudan haberler, günddemdeki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kamu bülteni uygulamasını indirmeyi unutmayın.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA