ÖSYM Tarihi Açıkladı, Memur Alımı Bekleyenler O Duyuruya Kitlendi!

 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) heyecanı yaşayan adaylar şimdi ÖSYM'den gelecek KPSS Önlisans sonuç duyurusuna kitlenmiş durumdalar.

ÖSYM Tarihi Açıkladı, Memur Alımı Bekleyenler O Duyuruya Kitlendi!

Milyonlarca memur adayı ve ailesini doğrudan ilgilendiren , memurluğa girişte ilk adım olarak görülen Kamu Personeli Seçme Sınavı ön lisans düzeyinden 4 Kasım 2018 gününde gerçekleştirilmişti.Yoğun katılımın gözlemlendiği KPSS Ön Lisans için başvurular 28 Ağustos ile 12 Eylül 2018 tarihleri arasında ÖSYM'nin ais.osym.gov.tr adresi üzerinden alınmıştı.

4 Kasım'da yurt geneli ve KKTC'de gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavı'na ilişkin sonuç duyurusu ÖSYM'nin sonuc.osym.gov.tr adresi üzerinden 29 Kasım'da açıklanacak. İlgili sınava dair geçtiğimiz günlerde soru ve cevap duyurusu gelmişti. Adaylar ÖSYM'nin resmi internet sayfasından 4 Kasım 2018 KPSS Ön Lisans sınav sorularına an itibariyle erişim sağlayabilirler. Sınav soruları ve cevap anahtarı ais.osym.gov.tr adresinden ÖSYM şifreleri ile kontrol edilebiliyor.

KPSS Merkezi Atama Ne Zaman?

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) ile merkezi atama heyecanı Aralık ayında gerçekleştirilecek. KPSS ile merkezi atama sürecine ilişkin siz değerli ziyaretçilerimizi an be an bilgilendirmeyi sürdüreceğiz. Yeni gelişmeleri takip etmek için kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirmeyi unutmayın