Önder Kahveci : Andımız Yeniden Diyeceğiz

Türkiye Kamu-Sen , Danıştay'ın 5 yıl sonra iptal ettiği Öğrenci Andı'nın kaldırılması hükmüne destek için sosyal medya üzerinden kampanya başlattı.

Önder Kahveci : Andımız Yeniden Diyeceğiz

Dün , Danıştay tarafından beklenen karar açıklanmış, öğrenci andı uygulamasını kaldıran MEB yönetmeliğinin iptaline karar verilmişti. Türk Eğitim-Sen ve Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk'un mahkemeye taşıdığı karar ile ilgili  sonucun açıklanmasıyla, AK Parti ve muhalefet partileri arasında 'Öğrenci andı' tartışması tekrar alevlendi.

MHP , İYİ Parti ve CHP öğrenci andı uygulamasının yeniden gelmesini memnuniyetle karşıladığını açıklarken, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan Danıştay kararına tepki geldi. 

Türk Sağlık-Sen ve Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci'nin talimatıyla , Türkiye Kamu-Sen sosyal medya üzerinden öğrenci andı uygulamasının yeniden başlatılmasıyla ilgili kampanya başlattı. Sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına giren #AndımızYeniden Hashtag'ı paylaşım rekoru kırıyor.