On Binlerce Yeni Devlet Memuru Alınacak! (Polis, Zabıta, Büro Memuru, Askeri Personel ve Daha Fazlası)

Kamu kurum ve kuruluşlarındaki personel ihtiyacının giderilmesine yönelik çalışmalar devam ediyor. Kamuda personel ihtiyacı bulunan kurum ve kuruluşlar açıktan memur alımı ile ihtiyaçlarını giderme yolunu tercih etmiş durumdalar.

On Binlerce Yeni Devlet Memuru Alınacak! (Polis, Zabıta, Büro Memuru, Askeri Personel ve Daha Fazlası)

Bu kapsamda bir çok belediyeye zabıta memuru, itfaiye eri, teknisyen, tekniker ve mühendis alımı yapılırken , Dışişleri Bakanlığı yurtdışı temsilcilikler için sekreter alımları, Üniversiteler akademik personel alımları yapıyor.

Yine son aylarda büyük bir merakla beklenen polis alımları da bu süreçte gerçekleşecek. 23. Dönem POMEM kapsamında Emniyet Genel Müdürlüğü'ne 10 bin polis adayı alınacak.


Başvuru süreci ve diğer detaylar Polis Akademisi Başkanlığı'nın resmi internet sayfası üzerinden takip edilebilecek. Adaylar polis alımı kılavuzu ve diğer konulara pa.edu.tr adresinden erişim sağlayabilecekler.

Bu alımların yanı sıra MSB Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na sözleşmeli er ve uzman erbaş alımları yapılacak. Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı işçi alımları yaparken, Milli Eğitim Bakanlığı'nın 20 bin öğretmen alımı için Aralık ayının bekleneceği belirtiliyor.  

Diyanet İşleri başkanlığı, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü,  Kamu Denetçiliği Kurumu da memur alımları yapmaya hazırlanıyor. İlgili tüm ilanları ve daha fazlasını aşağıdaki bağlantıya tıklayarak inceleyebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA