Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü Personel Alımı Başvuru Sonuçları 5 Kasım'da Açıklanacak

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü sözleşmeli bilişim personeli alımı başvuru sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona eriyor.

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü Personel Alımı Başvuru Sonuçları 5 Kasım'da Açıklanacak

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nün sözleşmeli bilişim personeli alımı için Bakanlığı'n resmi internet sayfasından 16 ile 24 Ekim 2018 tarihleri arasında başvuru işlemlerini tamamlayan adaylar sonuç duyurusuna kitlenmişti.

BAŞVURU SONUÇLARI HANGİ SİTELERDE YAYIMLANACAK?

İlgili alım için sınava katılmaya hak kazanan adayların listeleri www.icisleri.gov.tr, www.icisleribilgiislem.gov.tr ve www.nvi.gov.tr sitelerinde 5 Kasım 2018 tarihinde ilan edilecek. Adaylara ayrıca bir tebligat yapılmayacak. Bilişim Personeli alımı için yazılı sınav 11 Kasım 2018 tarihinde gerçekleşecek.

SÖZLÜ SINAV 26-30 KASIM TARİHLERİ ARASINDA GERÇEKLEŞECEK

Sınav yeri ve saati 5 Kasım 2018 tarihinde yayımlanacak listeyle netleşecek. Sözlü sınavların 26 ile 30 Kasım 2018 tarihleri arasında İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı Toplantı Salonu'nda yapılması bekleniyor. Yazılı ve sözlü sınav sonuçları da ı www.icisleri.gov.tr , www.icisleribilgiislem.gov.tr ve www.nvi.gov.tr internet sitelerinde yayımlanacak.

Polis Alımı, Askeri Personel Alımları, Kamu ve Özel Sektör İş Fırsatlarını Kaçırmamak için Türkiye'nin Lider Memur haberleri sitesi kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirmeyi unutmayın.

Kamu Bülteni Ücretsiz Uygulaması için TIKLAYIN