MHP'li Enginyurt'tan Andımız Konusunda Çok Sert Tepki : Yazıklar Olsun Alayınıza

Milliyetçi Hareket Partisi 27. Dönem Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, sosyal medya hesabı üzerinden Milli Eğitim Bakanlığı'nın 'Andımız' kararıyla ilgili çok sert tepki gösterdi.

MHP'li Enginyurt'tan Andımız Konusunda Çok Sert Tepki : Yazıklar Olsun Alayınıza

MEB'in öğrenci andı uygulamasıyla ilgili itirazına Doktor, Polis ve Asker yeminlerini hatırlatarak yanıt veren Enginyurt, "ANDIMIZIN okunması kararına itiraz eden Milli eğitim bakanlığı"andımız Faşizm ve Komünizm rituelidir" demiş. Bu itirazı bu şekil de yapan Bakanlık,Faşist kafayı bizzat kendisi yaşamaktadır. Polis yemini,Doktor yemini,Asker yeminleri de ritüel mi oluyor? Yazıklar olsun alayınıza.Kibir sahibi olup da, bana asla birşey olmaz diyenler! Tarihin çöplüğü sizin gibi zerzevatla dolu.

Tarihden ders almanızı beklemiyorum,aslında istemiyorum da. Zira tarihin çöplüğü boş kalmamalı.Kimler Kimlerle beraber oluyor, hep birlikte göreceğiz. Allahsızı, İpsizi,Sapsızı hep beraber gelecek üstünüze. Biz ettik,sen etme DEVLET ABİ diyeceksiniz, ama iş işten geçmiş olacak. Sizin anlayacağınız;ÇUKUR KAZILIYOR ÇUKUR. İNŞALLAH Aklınızı başınıza erken alırsınız." ifadelerini kullandı.