KYK Personel Alımı Mülakat Tarihleri Açıklandı

Son dakika açıklaması: Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü 'nden yapılan son dakika açıklamasında personel alımı sözlü mülakat tarihlerinin belli olduğuna yer verildi.

KYK Personel Alımı Mülakat Tarihleri Açıklandı

KYK personel alımı sözlü mülakat tarihleri açıklandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından bir son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada güvenlik personeli, bakım-onarım ve iklimlendirme ile kaloriferci kadrolarına yapılan alıma ait sözlü mülakat tarihlerine yer verildi.

Söz konusu duyuru şu şekilde;

T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI YÜKSEK ÖĞRENİM KREDİ VE YURTLAR KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SÜREKLİ İŞÇİ (GÜVENLİK, BAKIM-ONARIM VE İKLİMLENDİRME/KALORİFERCİ) ALIMINA YÖNELİK BAŞVURU SONUÇLARI

Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca sürekli işçi alımına ilişkin başvuru sonuçlarına ilişkin LİSTELER İÇİN TIKLAYIN

Sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların, isimlerinin karşısında yer alan sınav yerinde belirtilen tarih ve saatte hazır bulunmaları önemle duyurulur.

Bu ilan tebliğ niteliğinde olup adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

SUBAY-ASTSUBAY-UZMAN ERBAŞ-SÖZLEŞMELİ ER-POLİS-PÖH-MEMUR VE PERSONEL ALIM İLANLARINDAN BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN KAMUBULTENİ.COM MOBİL UYGULAMASINI AKILLI TELEFONUNUZA AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN İNDİRİN.

ANDROİD UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

İOS UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara