KPSS Lise Heyecanı Sona Erdi, 7 Ekim KPSS Ortaöğretim Ne zaman Açıklanır

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) heyecanını lise düzeyinden yaşayan adaylar bugün 120 soruya doğru yanıt vermek için ter döktü. Peki KPSS Ortaöğretim Ne zaman Açıklanır, işte merak edilenler ve daha fazlası.

KPSS Lise Heyecanı Sona Erdi, 7 Ekim KPSS Ortaöğretim Ne zaman Açıklanır

MEMURLUK YOLUNDAKİ İLK ADIM

Memurluk yolundaki ilk ve en önemli adım olarak görülen Kamu Personeli Seçme Sınavı'na lise düzeyinden giren adaylar bugün sınav heyecanı yaşadı. ÖSYM tarafından gerçekleştirilen sınav saat 10.15'te başladı ve 130 dakika sürdü. 120 soruya doğru yanıt vermek için ter döken adaylar, sınav salonlarından çıkar çıkmaz, sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak etmeye başladı. 

KPSS LİSE SINAV SONUÇLARI İÇİN TARİH BELLİ OLDU

Peki ÖSYM KPSS Lise sınav sonuçları konusunda tarihi belirledi mi? Bu sorunun yanıtı evet! KPSS Lise sonuçları için ÖSYM tarafından belirlenen tarih 8 Kasım 2018 oldu. Adaylar 8 Kasım 2018 tarihinde ÖSYM'nin resmi internet sayfası üzerinden T.C. kimlik numaraları ve ÖSYM şifreleri ile sınav sonuçlarına erişim sağlayabilecekler.  

KPSS LİSE SORULARI NE ZAMAN YAYIMLANIR?

KPSS'de çıkan sorular ne zaman yayımlanır? ÖSYM'nin son zamanlardaki alışkanlıkları göz önüne alınacak olursa, bugün gerçekleştirilen KPSS Ortaöğretim'e ait sorular ve cevap anahtarı gün içerisinde ÖSYM resmi internet sayfasından kamuoyu ile paylaşılabilir. Sınav sorularının bugün yayımlanmaması halinde en geç bir hafta içerisinde ÖSYM'nin sınav soruları ve cevap anahtarını yayımlaması bekleniyor. KPSS ile memur alımları ve diğer atama haberlerini yakından takip etmek için Türkiye'nin en büyük memur adayı grubuna katılabilir, burada diğer kadın-erkek adaylarla bilgi alışverişinde bulunup, soru sorabilirsiniz.

ADAYLARIN PAYLAŞTIĞI SINAV SORULARI BİRAZDAN KAMU BÜLTENİNDE!

TAKİP İÇİN KAMU BÜLTENİ UYGULAMASINI İNDİRMEYİ UNUTMA!

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>>TIKLAYIN

KAMU PERSONELİ ALIMLARI GRUBUNA KATILIM İÇİN TIKLA

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA