KDK Memur Alımı Yapacak - Şartlar ve Başvuru Tarihleri

T.C. Kamu Denetçiliği Kurumu Kamu Denetçiliği Uzman Yardımcısı alımı yapacak. KDK memur alımı başvuru tarihleri , şartları ve diğer detaylar kamu haberlerinin merkezi kamubulteni.com adresinde.

KDK Memur Alımı Yapacak - Şartlar ve Başvuru Tarihleri

KDK'nın resmi internet sayfasından ve Devlet Personel Başkanlığı'ndan geçtiğimiz günlerde yapılan duyuruda " Kamu Denetçiliği Kurumunda Genel İdare Hizmetleri sınıfında açık bulunan 9'uncu Derece kadrolarda görev yapmak üzere, sözlü sınav ile 15 Kamu Denetçiliği Uzman Yardımcısı alımı yapılacaktır" ifadelerine yer verilmiş, başvuruda bulunacak adayların 2017 ya da 2018 KPSS'ye girmiş olması gerektiği belirtilmişti.

Başvuru yapacak adaylar Hukuk ya da Siyasal Bilgiler , İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri, İktisat ve İşletme Fakültelerinden mezun olma şartını yerine getirmeliler. Kontenjan dağılımı ve sözlü sınava çağrılacak aday sayısını gösterir tablo aşağıdaki gibi olacak: 

Başvuru Genel Şartları

Sınav başvuruları 22 Ekim 2018 Pazartesi günü başlamıştı. Başvuru işlemleri 5 Kasım 2018 Pazartesi günü mesai bitimine kadar kurum internet sayfasında yer alan başvuru formunun doldurulması, başvuru formuna kpss sonuç belgesinin eklenmesiyle birlikte elektronik ortamdan yapılacak. Şahsen ya da posta yoluyla başvurular da yapılabilecek. Son başvuru tarihinde saat 18.00'dan sonra KDK'ya intikal eden başvurular kabul edilmeyecek. Postada yaşanabilecek gecikmeler dikkate alınmayacak. Sınav başvuru şartlarını taşıyan adaylar KPSS puanlarına göre sıralanacak (En az 70 puan) ve daha sonra sınava katılanların ilanı www.ombudsman.gov.tr'den ilan edilecek. 

Polis Alımı, Askeri Personel Alımları, Kamu ve Özel Sektör İş Fırsatlarını Kaçırmamak için Türkiye'nin Lider Memur haberleri sitesi kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirmeyi unutmayın.

Kamu Bülteni Ücretsiz Uygulaması için TIKLAYIN

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA