Kamuya Yüz Binden Fazla Yeni Personel Alınacak!  (Polis, Öğretmen, Asker, Memur, İşçi)

Kamu kurum ve kuruluşlarına 100 binin üzerinde yeni personel alımı yapılacak. Memur , polis, askeri personel , işçi alımı yapan ve yapacak kamu kurumları ve daha fazlası kamu bülteni haber sitesinde. 

Kamuya Yüz Binden Fazla Yeni Personel Alınacak!  (Polis, Öğretmen, Asker, Memur, İşçi)

HANGİ KURUMLARA PERSONEL ALINACAK ÖĞRENMEK İÇİN TIKLA!

Kamu kurum ve kuruluşlarındaki personel ihtiyacının giderilmesi amacıyla yayımlanan ilanları siz değerli ziyaretçilerimizle sık sık paylaşıyoruz. Önümüzdeki süreçte Sağlık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı'na binlerce yeni personel alınacak. 

TÜM İLKOKUL, LİSE, ÖNLİSANS, LİSANS DÜZEYİNDEN MEMUR VE İŞÇİ ALIMLARINI TAKİP ETMEK , DİĞER KADIN-ERKEK ADAYLARLA TANIŞIP FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK İÇİN TIKLA!


Sağlık Bakanlığı ve MEB'e TYP kapsamında 80 bine yakın yeni personel alımı yapılacağı öğrenilirken, bu alımlarla ilgili sürecin İŞKUR üzerinden takip edilebileceği belirtiliyor. Milli Eğitim Bakanlığı ayrıca Aralık ayı içerisinde 20 bin yeni öğretmen alacak. Polis Akademisi Başkanlığı'nın PMYO ve PAEM ile ilgili ön başvuru süreci geçtiğimiz günlerde sona ermişti. Akademi 2018 yılı içerisinde 23. Dönem POMEM kapsamında 10 bin yeni polis adayı öğrenci alımı daha yapacak. 

Milli Savunma Bakanlığı ise 2018 yılı içerisinde sözleşmeli er ve uzman erbaş alımlarını sürdürecek. Hali hazırda Hava , Deniz ve Kara Kuvvetleri Komutanlıklarına sözleşmeli er ve erbaş alımları yapılıyor. Detaylı bilgilendirme Milli Savunma Bakanlığı'nın resmi internet sitesinden takip edilebiliyor.  KPSS 2. Yerleştirme için de geri sayım sona eriyor. Kamu kurum ve kuruluşlarına merkezi atamayla 4-5 bin civarında memur alımı bekleniyor. Süreç hakkında tüm gelişmeler kamu bülteni haber sitesinde yer alacak. 

Belediyelere Zabıta Memuru ve İtfaiye Eri Alımı

İstanbul, Ankara , İzmir'deki belediyelere önümüzdeki süreçte çok sayıda zabıta memuru alımı ve itfaiye eri alımı yapılması bekleniyor. Hali hazırda İstanbul'da Ümraniye Belediye Başkanlığı'nın 110 zabıta memuru alımı için ilana çıktığı biliniyor. Zabıta memuru alımı için kamu bülteni haber sitesindeki haberleri takip edebilirsiniz. Detaylı bilgilendirme personel alımları sayfasında yer alıyor.