İlkokul, Ortaokul, Lise, Önlisans Mezunlarından Kamuya KPSS'siz ve KPSS ile 179 İşçi Alınacak

Kamu kurum ve kuruluşlarına kadrolu ve sözleşmeli personel alımları hakkında siz değerli ziyaretçilerimizi bilgilendirmeyi sürdürüyoruz. Bu kapsamda siz değerli ziyaretçilerimizden gelen talep doğrultusunda son bir kaç günün dikkat çeken ilanlarını tek başlıkta topladık. İşçi alımlarıyla ilgili yakın zamanda dikkat çeken iki ilan bulunuyor.

İlkokul, Ortaokul, Lise, Önlisans Mezunlarından Kamuya KPSS'siz ve KPSS ile 179 İşçi Alınacak

Bunlardan ilki ETİ Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nün personel alımı. ETİ Maden Genel Müdürülüğü Proses İşçisi pozisyonu için 104 kişilik ilana çıktı. Başvurular İŞKUR üzerinden gerçekleştirilecek. Adaylar 12 Kasım 2018 tarihinden itibaren başvurularını online yapabilecekler. 

Bir diğer işçi alım ilanı ise Süleyman Demirel Üniversitesi'nden geldi. Bugün yayımlanan geçici işçi alım ilanında 75 kişilik kontenjan için alım yapılacağı bu alımlara başvuruların Isparta İŞKUR şubeleri ya da İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden gerçekleştirileceği belirtildi.

Askeri Personel Alımları

Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığı'na askeri personel alınacak. Detaylara göz atmak için lütfen TIKLAYIN.

Fatih Belediyesi'ne Zabıta Memuru Alınacak

Fatih Belediye Başkanlığı 30 zabıta memuru alımı yapacak. Başvurular Fatih Belediyesi'nin yazı işleri müdürlüğü sayfası üzerinden gerçekleştirilecek. Detaylar için TIKLAYIN.

Sahil Güvenlik Komutanlığı Sivil Memur Alacak

Sahil Güvenlik Komutanlığı Bilgisayar Mühendisi, Uluslararası İlişkiler ve Andlaşmalar Uzmanı, Mali İşler Uzmanı, Gümrük İşlemleri Uzmanı, Personel İşlemleri Uzmanı Grafiker ve İstatistikçi pozisyonları için alım yapacak. Başvurular Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın resmi internet sitesi üzerinden online olarak gerçekleştirilecek. Detaylar için TIKLAYIN.

DİĞER TÜM KAMU PERSONELİ ALIMLARINI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN