En Az Lise Mezunu 2 Bin 500 Polis Alınacak ! Sınav Yerleri Belli Oldu

2018 PMYO ile en az lise ve dengi okullardan mezun 2 bin 500 polis adayı öğrenci alımı sınav yerleri belli oldu.

En Az Lise Mezunu 2 Bin 500 Polis Alınacak ! Sınav Yerleri Belli Oldu

2018 Yılı Polis Meslek Yüksekokulları'na (PMYO) 2 bin 500 öğrenci alımı için gerçekleştirilecek sınav için beklenen duyuru yayımlandı. 2018 yılı PMYO Giriş Sınavı'nda başarılı olan en az lise ve dengi okullardan mezun 2 bin 500 polis adayı öğrenci alımı için heyecan dorukta. Sınav için başvuru işlemlerini başarıyla tamamlayan adaylar sınav giriş yerlerini T.C. Kimlik Numaraları ve e-Devlet şifrelerinin yardımıyla www.pa.edu.tr adresinden öğrenebilecekler. Sınava dair Polis Akademisi Başkanlığı'nca yapılan duyuruda ayrıca şu ifadelerin yer aldığı gözlemlendi :

2018 Yılı PMYO Giriş Sınavı kapsamında adaylar şahsen başvuru ve evrak teslimi işlemlerinigerçekleştirecekleri, aday değerlendirme ve seçme sınavına katılacakları başvuru ve sınav merkezlerini T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet kapısı şifreleri ile www.pa.edu.tr internet adresinden sorgu yapmak suretiyle öğreneceklerdir. Ayrıca adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav giriş belgesi gönderilmeyecektir. İnternetten yapılan sınav giriş duyurusu tebliğ niteliğindedir.

Sınav sonuçları sınav işlemleri sona erdikten sonra Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sayfası www.pa.edu.tr adresinden adaylara duyurulacaktır. Ayrıca adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav sonuç belgesi gönderilmeyecektir. İnternetten yapılan sınav sonuç duyurusu tebliğ niteliğindedir.

Adaylar Sınav Merkezlerine girişte yanlarında cep telefonu, ses ve görüntü kayıt cihazı veya bunlara benzer değişik elektronik eşya bulundurmamaları gerekmektedir.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA