7 Ekim KPSS Ortaöğretim Saat Kaçta Sona Erecek, KPSS Soruları Ne Zaman Açıklanacak

7 Ekim 2018 KPSS Ortaöğretim heyecanı bugün yaşanıyor. Milyonları yakından ilgilendiren, devlet memuru olma yolunda ilk adım olarak kabul edilen Kamu Personeli Seçme Sınavı için (Ortaöğretim) beklenen gün geldi çattı.  KPSS Soruları, Cevapları ve tüm gelişmeleri kamu bülteni adresinde.

7 Ekim KPSS Ortaöğretim Saat Kaçta Sona Erecek, KPSS Soruları Ne Zaman Açıklanacak

Sınav bugün saat 10.15'te başlıyor. Sınava 2 milyonun üzerinde adayın girmesi beklenirken, 120 sorunun yer alacağı KPSS Ortaöğretim'in saat 12.35'te sona ereceği öğrenildi. Lise KPSS sınav sorularının ÖSYM tarafından en geç 1 hafta içerisinde açıklanması bekleniyor. ÖSYM geçtiğimiz sınavlarda olduğu gibi gün içerisinde sınav sorularını açıklayabilir. 

KPSS SORULARI AÇIKLANDIĞI ANDA KAMU BÜLTENİ ÜYELERİ HABERDAR OLACAK

7 Ekim 2018 KPSS Lise sınav soruları açıklandığı anda siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşacağız.  Kamu personeli seçme sınavı ile ilgili tüm elişmeleri takip etmek için kamu bülteni uygulamalarını cep telefonunuza indirmeyi unutmayın.

KPSS LİSE GY-GK VE GENEL KÜLTÜR SORU DAĞILIMI 

2018 KPSS Ortaöğretim Genel Yetenek testinde adaylar 60 soruyu yanıtlamak için ter dökecek. Genel Yetenek testinde Türkçe'de 30 soru, Geometri ve Matemetik'ten 30 soru yer alacak. Genel Kültür testinde ise 60 soru yer alacak. Genel Kültür testi içerisinde 27 tarih sorusu, 18 Coğrafya sorusu, 9 Vatandaşlık sorusu, 6 güncel konulardan soru yer alacak. 

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>>TIKLAYIN

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA