3600 Ek Göstergede Son Dakika Gelişmesi !

Kamu personellerine ek gösterge için son dakika gelişmesi. Memur Sen 'den Hazine ve Maliye Bakanlığı'na bir dizi ziyaret yapıldı.

3600 Ek Göstergede Son Dakika Gelişmesi !

Kamu personellerine 3600 ek gösterge verilmesi ile ilgili son dakika gelişmesi. Memur Sen'den Hazine ve Maliye Bakanlığına 3600 ek gösterge için bir dizi ziyarette bulundu.

3600 ek gösterge memurların bir numaralı gündem maddesi olmaya devam ediyor. Kamu personellerinin çoğu emekli olmak için 3600 ek gösterge yasasının çıkmasını bekliyor. 

24 Haziran seçimleri öncesinde AK Parti ile diğer partiler tarafından yapılan açıklamada memurlara ek gösterge müjdesi verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan da 24 Haziran seçimleri öncesi "Değerli kardeşlerim önemli bir konuya geliyorum. Burayı hassas dinleyelim. Polis, öğretmen, hemşire, din görevlilerimize bir müjde vermek istiyorum. Diğer idarecilerimizin emeklilik ek göstergelerini 3 bin 600'e çıkaracağız. Buradaki adaletsizliği gidermiş olacağız." ifadelerini kullandı.

Bu müjde memurlara tarafından büyük sevinçle karşılandı. Öte yandan bu kadrolar dışında kalan memurlar da kendilerine 3600 ek gösterge verilmesini istiyor. Milyonlarca kamu personeli, ek göstergenin kapsamının genişletilmesini istiyor.

3600 ek gösterge için çalışma yürüten gruplar arasında Memur-Sen'de yer alıyor ve Memur Sen ek gösterge için çalışmalarını yoğun şekilde yürütüyor.

Memur Sen Genel Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Tonbul, 'Ek Gösterge Rakamının 3600’e yükseltilmesi" konusunu görüşmek üzere Maliye Bakanlığı Personel Genel Müdürü Şinasi Yurdakul ile BÜMKO Genel Müdür Yardımcıları Kemal Çelik ve Ali Karatürk’ü ziyaret etti.

MEmur Sen 'in yaptığı söz konusu ziyarette, 3600 ek göstergenin çıkarılması konusundaki memurlardan gelen talepler iletildi.

EK GÖSTERGE HABERLERİ BU SAYFADA

Ek gösterge hakkında tüm detaylar için kamubulteni.com 'u indirin.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara