Ümraniye Belediyesi 311 İşçi Alımı Sonuçları Açıklandı

Ümraniye Belediyesi 311 işçi alımı başvuru sonuçları açıklandı. Açıklanan sonuçlar ve ASIL ile YEDEK listeler haberimizde.

Ümraniye Belediyesi 311 İşçi Alımı Sonuçları Açıklandı

Ümraniye Belediyesi 311 işçi alımı sonuçları açıklandı.

Geçtiğimiz hafta başvuruları alınan 311 işçi alımına ait sonuçlar açıklandı. Ümraniye Belediyesi tarafından yapılan son açıklamada başvuru sonuçları ile ilgili şu ifadelere yr verildi:

"Türkiye İş Kurumu web sitesi üzerinden duyurusu yapılan ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL HİZMET ALIMI İŞİ (229 KİŞİ) VE İŞLETME VE İŞTİRAKLER MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL HİZMET ALIMI İŞİ (82 KİŞİ)” ile alakalı olarak başvuru yapan adaylarla yapılan görüşmeler neticesinde aşağıda Asil listede yayımlanan toplam 311(ÜçYüzOnBir) kişinin işe kabulüne karar verilmiştir.

1. Türkiye İş Kurumu web sitesi üzerinden duyurusu yapılan ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL  HİZMET ALIMI İŞİ (229 KİŞİ)  VE İŞLETME VE İŞTİRAKLER MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL HİZMET ALIMI İŞİ (82 KİŞİ)” ile alakalı olarak başvuru yapan adaylarla yapılan  görüşmeler neticesinde aşağıda Asil listede yayımlanan toplam 311(ÜçYüzOnBir) kişinin işe kabulüne karar verilmiştir.

2. İlanın yayın tarihinden itibaren en geç 7 (yedi) gün içerisinde Asil listedeki kişilerin Ümraniye Belediyesi Personel Anonim Şirketine başvurmaları gerekmektedir.

3. Kazanan personelin Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması yapılacak olup, Emniyet Müdürlüğünce yapılacak inceleme neticesinde sonuçları olumlu gelen kişilerin işe kabulleri gerçekleştirilecektir.

4. Süresi içerisinde başvurmayan veya Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması olumsuz gelen Asil Listedeki adayların yerine yedek listeden, birinci sıradan başlamak üzere sırasıyla adaylar kabul edilecektir.

İlanen duyurulur.

Asil Liste

Yedek Liste